Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 lolo123456789

endokrynolog -pmoocy!

Polecane posty

Go艣膰 lolo123456789

Mam pewien problem i szuka艂am jego rozwi膮zania w sieci, ale nigdzie nie mog艂am znale藕膰 jednoznacznej odp na moje pytanie. Ot贸偶 mam 18 lat i od jakis 2 lat borykam sie z tr膮dzikiem. Pr贸buje go jakos sama zwalczy膰, kupuj膮c r贸zne specyfiki, ale im jestem starsza tym jest gorzej. Poczatkowo to tylko nieliczne pryszcze na czole, a teraz dosz艂y do tego okropne i d艂ugogoj膮ce sie na brodzie, w okolicy ust i policzk贸w. Wygl膮da to ja pole po bitwie:/ By艂am raz u dermatologa, ale nawet na mnie nie spojrza艂 i przepisa艂 mi diffterin, kt贸ry zreszta niewiele pom贸g艂, a jest drogi. W moge w tym wypadku udac sie do endokrynologa czy musze dalej szukac jakiegos dermatologa? Bo chce dodac, ze mam problemy z nadmiernym ow艂osienim (w por贸wnaniu do innych kolezanek) i r贸wniez budzi to moje obawy, a na dodatek mam niebywa艂y temperament, czasem jestem wrecz agresywna! Czy to moze byc spowodowany wydzielaniem zbyt duzo jakiego艣 meskiego hormonu (a co za tym idzie problemy z cera), czy tylko mi sie wydaje? Prosze o pomoc, bo sylwester za dwa dni, a ja siedze w domu i wyje nad swoja twarza...;/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰