Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilka sklepowa

zęby - czy to normalne?

Polecane posty

Gość pilka sklepowa

czy to normalne ze wstydzę sie tego ze nie mam jednego zeba (gornej szostki)? znajoma mi mowi ze jestem nienormalna bo to zab z tylu iwiec tego nie widac i ze nie jestem pierwsza i ostatnia ktora musiala wyrwac jednego zeba. Nie wynikalo to z mojego zaniedbania na dodatek :/... ale jakos tak mysle sobie ze jestem mloda dziewczyna (22 lata) a juz bez jednego zeba.... poza tym od roku jestem sama (w sensie bez faceta) a zeba stracilam 8 4 miesiace temu i schizuje sie, ze podczas pocalunku z ewentualnym nowym partnerem - on poczuje ze tego zeba nie mam....no i bedzie wstyd :P Nie wiem czy jestem tak poschizowana niepotrzebnie czy ktos z was tez tak ma?

Gość ja w wieku 16
stracilam rowniez szostke :P i nie jest mi zle z tego powodu, wiec nie przesadzaj ;)

Gość pilka sklepowa
czyli ze mam przestac schizowac tak? :P hehe, zebym tak potrafila :/:P

Gość a j to nie....
a ja to nie mam piatki i muszesiee usmiecvhac z zacisnietymi wargami:/

Gość ja w wieku 16
jasne, ze masz przestac :D jak juz pisalas nie Ty pierwsza i nie ostatnia mialas usuwanego zęba, facet jesli to 'wyczuje' to z pewnością nie będzie uważal tego za jakiś powód do kpin ;) i musialabyś mieć bardzo szeroki usmiech, aby bylo ta szparke widać przy usmiechu :)

Gość pilka sklepowa
no to jednak nie jestem sama....

Gość pilka sklepowa
no fakt, nic nie widac kiedy sie usmiecham :) tylko boje sie ze keidys przy totalnie spontanicznym usmiechu bedzie to widoczne. Znajoma mi powiedziala ze chyba oszlalam i ze facet wyczuc moglby brak 1,2,3,4... ale ze 6 nie...czy ja wiem...

Gość a j to nie....
no jak ci tego nie widac to sie ciesz ... mi niestety widac:/ nawet przzy lekkim usmiechu ;((

Gość pilka sklepowa
a j to nie... a myslalas o wstawieniu sobie jakiegos zeba? koronki? no nie nzam ise na tym akle la juz mysle o tym ze kiedys tak zrobie :P

Gość a j to nie....
nie mam kasy na takie rarytasy hehe chetnie bym sobie wstawila no ale niestety funduszy brak

Gość pilka sklepowa
nie, pisalam juz ze nie widac :) ale caly czas podswiadomie pamietam o tym ze tego zeba tam nie ma :/

Gość pilka sklepowa
moze ktos jesczze sie wypowie?:D