Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Belucci

CZOP ŚLUZOWY A PESSAR!!!!

Polecane posty

Dziewczyny jestem w 34 tc bliźniaczej, własnie zauważyłam u siebie na blieliźnie taką galaretke przezroczysta, nie dużo tego, ale teraz siedze i pisze i czuje że znowu mam coś mokro ( kurczę sorry za taki opis )Czy to moze być czop?? Mam założony pessar i czy mozliwe żeby odchodził mi czop przy krążku, to jest mozliwe??? Ja wiedziałam, że wcześniej urodzę, moja doktor mnie na to przygotowywała, ale że już?? Nic mnie nie boli i nie mam skurczy. Co to może być? To wygląda jak gestsze kurze białko.

nie jestem aż tak doswiadczoną matką:) ale mój czop to była bardzo gesta galareta tak jakby z nadmiarem zelatyny hah no i lekko podbarwiona krwią

To też cholerstwo było gęste jak zelatyna i przezroczyste, o mamo chyba mi pomalu czop wychodzi :( Troszkę mnie brzuch pobolewa jak na okres, ale bez skurczy. W piątek mam wizyte u swojej gn.

Zbieraj się i jedź do szpitala, a wcześniej zadzwoń do swojego gina. Powodzenia zyczę i ślicznych zdrowych maluszków.🌼

Gość PaniKaczorek
jeszcze dziś zmykaj do szpitala. zaczęło się ! :-)

Żartujecie, naprawdę??? Mamo aż mam wypieki na polikach :) Troszke wczęśnie ten poród, ale synka też urodzilam w 34 tc i dostał 10 punktów, mam nadzieję, ze teraz też będzie dobrze. Zadzwonię do mojej gin.

To na pewno czop, ale jeśli nie jest zabarwiony krwią to nie musisz urodzić zaraz. No ale nie wiem jak jest przy krążku. Na pewno lepiej, żeby lekarz zbadał.