Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tea tree

___Dlaczego nie mam okresu?__

Polecane posty

Gość tea tree

we wtorek 23 grudnia (29 dzien cyklu) byłam na usg dopochwowym. Pani doktor powiedziała, ze w tym cyklu pęcherzyk owulacyjny mi nie pękł. Dlaczego tak się dzieje? Czy któras z Was tak miała? Lekarka we wtorek powiedziała mi, ze dzien- dwa dostanę okres, bo endometrium jest już takie jak na miesiaczkę. Ale minęło już 6 dni, a miesiaczki nie ma, brzuch pobolewa mnie na miesiączke od kilku dni.

Gość Ralyngolok
mzoe jestes / bylas na diecie cud.

Gość tea tree
nie byłam na żadnej diecie. w czerwcu odstawiłam tabletki i od października wszystko z okresami się chrzani. Ale zastanawia mnie dlaczego wciaż nie mam, skoro z usg wynikało, ze lada dzien dostanę, bo takie już było endometrium jak na miesiaczke. Dziś jest 35 dzień cyklu

Gość PaniKaczorek
może pani doktor pomyliła pęcherzyk z zarodkiem....?

Gość tea tree
nie wspołzyje od 3 miesiecy

Gość tea tree
czy któras z pań miała taką sytuacje?

Gość tortilla
hmmm ale zdaje się że już założyłaś naten temat z piętnaście topików i w żadnym z nich nikt Ci nie napisał ponad to żeby pójsc do lekarza. u lekarza bylaś, nie stwierdziła nic nadzwyczajnego. cóż my więcej możemy?... nie masz okresu to nie masz, widocznie albo masz cykl przedłużony albo nie bedziesz miec tym razem wcale. nie umiera się od tego. w ciąży nie jestes, to najważniejsze. a jak sie tak stresujesz to ja sie nie dziwie ze Ci okres znikł... wyluzuj i zacznij życ normalnie, to albocIe zaleje znienacka, albo bedziesz miec miesiac spokoju.