Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boogies...

niech mi jakij facet wytlumaczy czemu lubicie okragly tylkeku kobiety?

Polecane posty

Gość boogies...

duza dupe a nie plaska czemu??? ja zauwazylam ze jak przybralam na wadze to mam wieksze powodzenie faceci mi mowia ze teraz mam wiekszy tylek i to im sie podoba

Gość boogies...
sorry za bledy ale szybko pisalam stad te literowki chce wiedziec

Bo lepiej wygląda jak jest wypięty i jak sie go pieprzy od tyłu? Mój mi tak to wytłumaczył jak go wybłagałam o to by mi powiedział, czemu... XD

bo facetów pociąga w kobietach to, czego sami nie mają - to naturalne. Ogólnie facet jest \"kanciasty\" ;) - nie ma wydatnych pośladków, okrągłych bioder, gładkiej skóry (bo jest włochaty ;) ), ma płaską klatkę piersiową, stąd też podnieca go odwrotnośc tego wszystkiego u kobiety - wydatna puba, kragłe, pełne piersi, gładka delikatna skóra ... itd. :) też mi tajemnica :P

miedzy oczy, no skoro sami nie potraficie tego wytłumaczyć (wybacz, ale komentarz ze sledziami raczej niewiele wnosi :P ), to robimy to my :D niestety, faceci (przynajmniej większość) są "praktykami", a nie teoretykami - stąd też wiedzą, że np. czują, pragną ... itd. ale często nie wiedzą "dlaczego", "skąd to sie bierze" ;) I przykładem ego jest ten topik, na którym nie padła ani jedna konstruktywna męska odp :)

no skoro sami nie potraficie tego wytłumaczyć (wybacz, ale komentarz ze sledziami raczej niewiele wnosi ), to robimy to my przeciez powinnas wiedziec o co mi chodzi, slyszalas, ze o gustach sie nie dyskutuje?, dlatego napisalem o sledziach a jesli serio nie zrozumialas, no coz...:-)

Gość asdfasdfgffdg
ja mam okrągłe biodra a jestem facetem hehe

miedzy oczy, oczywiście, że o indywidualnych gustach i guścikach się nie dyskutuje. Tym oczywistym stwierdzeniem można by obalić niemal każdy temat na kafe, dlatego my tu piszemy o ogólnych prawidłowościach, o większości. A to, że zawsze są wyjątki od reguły jest wiadome i wydaje mi sie, że żenujące jest w ogóle to zaznaczć :)

oczywiście, że o indywidualnych gustach i guścikach się nie dyskutuje. Tym oczywistym stwierdzeniem można by obalić niemal każdy temat na kafe, dlatego my tu piszemy o ogólnych prawidłowościach, o większości. A to, że zawsze są wyjątki od reguły jest wiadome i wydaje mi sie, że żenujące jest w ogóle to zaznaczć piszecie? my? znaczy kto? bo chyba tylko Ty ;-)

Gość ona245
o wlasnie! fajny temat... ja tez mam tylek cos ala Jenifer Lopez co slysze na kazdym kroku mnie sie on wogole nie podoba ale facetom owszem...az za bardzo ze mnie to irytuje!!!!!!!!!