Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziubka000000

Moja Mama NIE NAWIDZI MOJEGO PRZYSZŁEGO MEZA dlaczego?

Polecane posty

Gość Dziubka000000

dlaczego tak jest !!!!???? moja mama rozstala sie z moim tata juz jakis czas temu i 2 lata temu pojawil sie w moim zyciu chlopak zapytala sie tylko jaki ma znak zodiaku i jak jej powiedzialam ze skorpion to odrazu zaczela go wyzywac itp a to dlatego bo moj tata ma taki sam i mysli ze mnie tez zostawi co mam zrobic jak ich pogodzic i zeby sobie dala spokoj z nim

Gość gfdsgdhfdhf
Ja jestem skrorpionem Nie zrozum mnie źle, ale mam bardzo trudny charakter. Jest ogólnie dobrym człowiekiem, ale tego nie widać za często, niestety. Jeżeli ktoś jest dla mnie dobry, to wtedy to odwzajemniam. Wrogów depczę i czasem są z tego kłopoty. Pozdrawiam

Gość prowokacjaaaa
prawda?:o

Gość Dziubka000000
to akurat co napisales to sie zgadza ale ja jestem za nim i wspieram go na tyle co moge ale sytuacji z mama ktora mam od 2 lat juz mi siada na psychice

no to twoja mama kiepska jest z astrologii, bo każdy znak Zodiaku ma trzy swoje dekady i każda dekada jest całkiem inna. Mój starszy syn jest skorpionem, i jest bardzo wrażliwy i wierny swojej kobiecie, a córeczka ich jest oczkiem w głowie.

Gość Dziubka000000
prawda prawda ale jej sie zwiazek nie udla i zyczy mi tego samego :( juz niewiem co mam robic chce sie wyprowadzic ale jak narazie nie ma jak :( jak myslicie mam jej dogryzac ?

Gość Dziubka000000
pomorze mi ktos ?

Gość Dziubka000000
hallo

Gość fd rgrg
a skad my kurwa mamy to wiedziec jak do chuja twojej matki nawet nie znamy

Gość Dziubka000000
masakra co za ludzie fuj skad ty sie wzielas(es)!!!!

Gość f25
a moze to dlatego ze chlopina siedzi w kryminale?... jak sama pisalas na innym wątku...

Gość Dziubka000000
tez jest cos w tym ale moj brat tez siedzial i jakos robila wszystko by mu pomoc to samo ja robie ale oczywiscie nie wyciagam od niej pieniazkow tylko sama zarabiam

Gość f25
bo Twój brat to jej syn, wiec co sie dziwisz. a Twoj facet to obcy, teraz jest, zaraz moze nie byc...

Gość Dziubka000000
zgadzam sie z tym ale powinna mnie wspierac moj tata tak robi i mu serdecznie za to dziekuej :):) mi sie czasami wydaje ze jest zazdrosna bo kiedys do mnie wyskoczyla ze stwierdzeniem "wy sie kochacie "!!! a ja mowie a ty? hehe no co ja jej mialam powiedziec przeciez wie o tym denerwuje mnie to ze mowi na mnie ze jestem dzi**ą a taka nie jestem bo z moim chloapakiem przezylam to 1 raz i jak narazie nie zaluje :):):):):)

Gość Dziubka000000
dobra dzieki za wsparcie zostaje mi tylko pomoc mojego ukochanego pozdrawiam i szanujcie sie na tej stronie