Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetka78

wkladka domaciczna

Polecane posty

Gość anetka78

Witam, mam pytanie do Pań które noszą wkładeczkę,a mianowicie,ja osobiście też mam i jestem bardzo z niej zadowolona,jednak do jakiegos czasu nie moge zlokalizowac\" niteczki\" ,i zastanawiam sie czy to coś oznacza,zaznaczam ,że miesiączkuje bez zmian i nic mi nie dolega oprócz tej niteczki? Pozdrawiam.

jednej? czy ogólnie nie wyczuwasz nitek? kiedy kontrolowałaś położenie za pomoca ultrasonografu? i czy zawsze sprawdzasz w stałym dniu cyklu? jeśli jedna jest, to druga może się podwinęła - okrąż delikatnie opuszkiem palca szyjkę; jesli nie ma niepokojących objawów, to może faktycznie nic sie nie stało, ale jeśli kontrola była dawno temu, to lepiej na usg sprawdzić położenie wkładki; może zwyczajnie sprawdzasz w innym dniu cyklu, inne jest położenie szyjki i stąd mylne wrażenie, ze nie wyczuwasz nitek - na spokojnie sprawdzaj codziennie, jeśli nadal nie będziesz wyczuwała, to udaj się do lekarza

Gość anetka78
dziękuje za odpowiedz,właściwie to faktycznie juz jakis czas nie byłam u kontroli i wybieram sie zaraz po miesiączce,a niteczki nie mogę zlokalizować ,wcześniej ja czułam a teraz juz nie,jednak nic mi nie jest,miesiączkuje jak zawsze,wszystko bez zmian.Dla dobrego samopoczucia pójdę do lekarza.Jeszcze raz dziękuje.Pozdrawiam.