ktosieńka 0 Napisano Grudzień 29, 2008 nie chce sama przechodzic przez te katusze wiem ze w grupie razniej moze ktos chetny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fallenangel121 Napisano Grudzień 29, 2008 Hej ktosieńka, moge z toba sie katowac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktosieńka 0 Napisano Grudzień 29, 2008 swietnie :) a jakie masz plany i ile lat? zaczernij sobie nicka aby uniknac podszywów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fallenangel121 Napisano Grudzień 29, 2008 mam 21 lat 162 i 75 kg bagazu ;/ przytylam przez ostatnie pol roku 15 kg....i te 15 wlasnie musze zrzucic....i postawilam sobie za punkt honoru zrobic to w 3 tyg hehe wiem wiem ze sie smieja tu ze mnie ale jade do chlopaka do stanow ktory nie widzial mnie pol roku i nie chce zeby szoku doznal...wiec planuje sobie od jutra glodoweczke.... a jak tam u Ciebie sprawa wyglada hmm? OK juz zaczerniam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meaaa 0 Napisano Grudzień 29, 2008 poczekaj do pierwszego :P to modne zaczynac od nowego roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fallenangel121 0 Napisano Grudzień 29, 2008 meaaa to ja bede niemodna w takim razie heheh:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktosieńka 0 Napisano Grudzień 29, 2008 ja mam lat 27 wzrostu jakies 168cm a waze okolko 75 ( jutro bede wazyc sie rano to załoze stopke ) nie wiem ile chce zrzucic na pewno 5 kilo a czy dalej ? chyba tak zobaczymy jak bede wygladac i jak sie czuc:) co do diety to planuje jesc mniej i duzo sie ruszac a ha ciekawe jak mi sie to uda bede w miare mozliwosci codziennie spowiadac sie z tego co zrobiłam danego dnia dla siebie i nie chodzi tylko o diete ale tez o wyglad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktosieńka 0 Napisano Grudzień 29, 2008 robiłam kiedys sobie peelingi kawowe tez sa super na odchudzanie - polecam a wy znacie jakies sztuczki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fallenangel121 0 Napisano Grudzień 29, 2008 tak jest-racja peelingi kawowe sa extra, z miodem i cukrem rowniez polecam, podobne efekty a przy tym pysznie sie pachnie tylko uwaga! Nie lizac potem paluchów heheh no i masowanie gabka sizalowa na sucho i zimne i gorace prysznice... a i jeszcze jedna super sztuczka....czesto chodze spac w mokrym staniku-swietnie ujedrnia piersi...mozna tez kostkami lodu masowac je delikatnie przez jakas szmatke-super efekt! no i codziennie przed sniadaniem i kawa wypic na czczo szklaneczke wody mineralnej-pobudza przemiane materii ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktosieńka 0 Napisano Grudzień 29, 2008 no no moj maz niezle by sie zdziwił jak do łózka połozyłabym sie w mokrym staniku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fallenangel121 0 Napisano Grudzień 29, 2008 hehehe no i jeszcze taka slodziutka po peelingu;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktosieńka 0 Napisano Grudzień 29, 2008 oj tak na słodycz to akurat by sie ucieszyl:D a ty jak wytrzymujesz ze swojego nie widzisz ? gadacie przez net ? macie kamerki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fallenangel121 0 Napisano Grudzień 29, 2008 no wlasnie nie wytrzymuje-cholernie ciezko jest wiesz taki zwiazek na odleglosc....i czuje ze jakbym juz teraz sie z nim nie zobaczyla to wszystko by juz calkiem zgaslo...jednak nie ma to jak rozmowa w 4 oczy, dotyk itp...gadamy przez tel co 2gi dzien wiec nie jest zle ale to nie to samo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktosieńka 0 Napisano Grudzień 29, 2008 oto zasady których bede przestrzegac 1.sniadanie najpózniej pól godziny po wstaniu 2. przerwy miedzy posiłkami minimum 4 h 3.starac nie łaczyc weglowodanow z białkami 4. jeden posiłek weglowodanowy i jeden białkowy , jeden owocowy albo warzywny 5. cwiczyc cwiczyc cwiczyc codziennie brzuszki 6. a raz w tygodniu przynajmniej raz cos innego np bieganie basen itd 7. zero słodyczy 8. pic duzo wody mysle ze to i tak juz duzo jak dla mnie jutro sie waze i zakładam stopke - bede wazyc sie raz w tygodniu UDA NAM SIE PRAWDA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktosieńka 0 Napisano Grudzień 29, 2008 podziwiam cie czemu wiec nie jestescie razem albo tam albo tu ? jesli moge zapytac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fallenangel121 0 Napisano Grudzień 29, 2008 hmm wiesz ja bym ci radzila jesc co 2-3 godz bo co 4 to moze troche ciezko ci bedzie wytrzymac... a czemu nie jestesmy razem tu albo tam...wlasnie jade teraz do niego w odwiedziny na 3 tyg i pogadamy o tym...on dostal tam propozycje fajnej pracy i wyjechal na probe i jak wszystko bedzie dobrze i przedluza mu kontrakt-ja tam dojade bo zbyt mocno go kocham zeby zyc tak daleko... A Ty jak dlugo po slubie juz jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktosieńka 0 Napisano Grudzień 29, 2008 nie długo tylko 5 miesiecy ale jestesmy za soba juz ponad 10 lat spadam juz troszke do łózeczka poczytac ksiazke jutro na pewno zajze kolorowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktosieńka 0 Napisano Grudzień 30, 2008 dziendobry mam nadzieje ze nie bede tu sama :( jestem juz po pierwszym posiłku :) zjadłam mandarynke wiec posiłek składajacy sie z owocow zaliczony na wadze tez juz byłam i jest 76 masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktosieńka 0 Napisano Grudzień 30, 2008 ide zrobic kilka brzuszków bo pózniej pewnie nie bedzie na to czasu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fallenangel121 0 Napisano Grudzień 30, 2008 Hej ktosienka:D ja juz tez po szklance wody i kawowym peelingu-a na wadze tak samo ;/ ale jaka skorke mam gladziutka...wiesz, dodalam do kawy olejku migdalowego do ciasta hihi bosko pachnie w calej lazience i ja tez mmmm:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktosieńka 0 Napisano Grudzień 30, 2008 witaj witaj :) ja zrobie sobie peeling wieczorem dopiero musze kupic jakas kawe zrobiłam 50 brzuszkow wiem troche malo ale nie chce na poczatek miec zakwasy bo sie zniechece do cwiczenia , musze obnyslec co dzis bede jadła i zrobic małe zakupy najgorsze jest to ze moj maz zazyczył sobie dzis spaghetii na kolacje a ja wiem ze nie moge tego jesc a tak lubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktosieńka 0 Napisano Grudzień 30, 2008 ale w sylwestrowa noc odpuszczamy sobie troche diete co? tylko troszke ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nnattalli 0 Napisano Grudzień 30, 2008 hej dziewczynki po tym kawowym peelingu naprawde schudłyście???? też stosowałam fakt skóra jak jedwab ale mniej cm. ??:( być może za mało stosowałam tzn . za krótko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktosieńka 0 Napisano Grudzień 30, 2008 nnattalli dla mnie peeling jest super nie wiem jak to z tymi centymetrami czy mniej ich było ale skóra była bardziej jedrna na jakiej diecie jestes ? moze przyłaczysz sie do nas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktosieńka 0 Napisano Grudzień 30, 2008 ja spadam na zakupy produktow do mojej diety zaraz wracam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktosieńka 0 Napisano Grudzień 30, 2008 ja juz po zakupach :) kupiłam sobie duzo fajnych rzeczy - mniami spadam zaraz do kolezanki bede dopiero wieczorkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nnattalli 0 Napisano Grudzień 30, 2008 ja jeszcze na żadnej i tak właśnie myśle czyby sie do was nie przyłączyć. a wy tak dokładnie to jaka stosujecie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktosieńka 0 Napisano Grudzień 30, 2008 ja zadna konkretna mniej jem i staram nie łaczyc weglowodanow z białkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fallenangel121 0 Napisano Grudzień 30, 2008 Nnattalli witaj :D Ja oszalalam bo zamierzam glodzic sie 3 tyg! aaaaaaaaaaaaa hehe dam rade...a po peelingu nie wiem czy mniej cm mam ale czuje sie serio duzo szczuplejsza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktosieńka 0 Napisano Grudzień 30, 2008 no no nikogo tu nie było od 14 :( ja własnie szykuje sobie strój na jutrzejsza noc :D na obiad zjadłam sałatke z tunczyka jajka i ogórka kiszonego na kolacje kasze gryczana z kefirem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach