Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dulce2604

Kolczyk w nosie-jak przekonć mamę

Polecane posty

Gość Dulce2604

Jak mam przekonać mamę żeby pozwoliła mi przekuć nos???ile to kosztuje i czy boli??/potrzebuję wszelkich informacji...i czy ktoś w moim wieku [12 lat] ma kolczyk w nosie? Help me ;)

Gość apel do twojej mamy
nie zgódź się !!!

Gość Dulce2604
Dzięki, ale takiej pomoy nie potrzebuje...!!!

Gość po co ci kolczyk w nosie
przeciez to kurewskie. lepiej zajmij sie nauka :-o

Gość Dulce2604
Dotychczas z nauką sobie dobrze radzę...większość 4 na półrocze....więc staram sobie zafundować takie cacko !!!;p

Gość leeeeejllla
postaw ją przed faktem dokonanym.. proste ;-)

Gość nietypowaaa
jedyne wyjscie postaw przed faktem dokonanym ;p ale zastanow sie bo po pewnym czasie to sie jednak pozniej najczesciej zostaja blizny. ja to bym na twoim miejscu zaczela od przekucia piczkiii ;p;p co sie bedziesz rozdrabniac ;p

Gość Dulce2604
oj lepiej nie...ja chcę żeby ona powiedziała: tak, pozwalam Ci...zrób sobie tą dziurkę w nosie ;) A wy jakich argumentów użwaliście???

Gość nietypowaaa
ja nie uzywalam zrobilam dopiero pozniej pokazalam. inaczej sie nie da

Na miejscu twojej mamy nie pozwoliłabym na to do 18-ki a potem mogłabyś sobie przekłuć nawet mózg.

Gość rudzielec555555
Przekonaj mame,ale do tego żeby poszła z toba do psychologa,a jak to nie pomoże,to niech natychmiast zamawia wizyte u psychiatry--bo z twoja głową cos jest nie tak.Jestes płyciutka dziewczynko skoro tylko takie masz maezenia--ktos tu napisał,żebys się wziela za nauke i popieram go w 100%.Dobre oceny mozna miec,ale w głowie pusto i tak jest w twoim przypadku---ubolewam,lituje sie nad toba bo jesteś durna.

Gość Dulce2604
ty nie bądz taka mądra...sama tak sobie zrób nietypowaaa!!!

Gość Dulce2604
Mam dobre oceny, i nie mam pusto wgłowie...nawet gwiazdy robią sobie kolczyki w nosie np. Dulce Maria, i doda kiedyś miała ;p i też mają pusto w bani?!!! rudzielec- napewno ty też nie jesteś ideałem!!! a po 2 jak ktoś chce mieć kolczyk w nosie to nie powod aby latać do psychologa, bo psycholog jest od załamań itp. najpierw się dowiedz czym się zajmują psycholog i psychiatra a potem komentuj

Gość nietypowaaa
ale z polskiego to bania za ortografie jak nic powinna byc. idz zmien pieluszke dziecko! albo marsz do slownika! a nie myslisz o kolczykach

Gość rudzielec555555
Popatrz jak ty odmłodniałas przez godzinkę haha--jakis czas temu radzilas facetowi,który chce popelnic samobójstwo z milosci--jakie te dzisiejsze 12 latki sa dobrze rozwiniete haha--facetów juz maja haha--a o kolczyk beda pytały mamusi haha.A co tam zapomniałas podac swojego GG---9254102--to cie wyreczylam.A tak swoja droga ,jak sie chcialas pobawic troszeczke--to powinnas wymyśleć troche ambitniejszy temat.Troche polotu ci życze .hahahahahahahahahahaha

O ludzie. Dziewczynko zwracaj się troszeczkę z szacunkiem do innych ludzi. Masz dopiero 12 lat a piszesz tutaj jak byś pozjadała wszystkie rozumy. Wszyscy chcą Ci pomóc a nie dogryźć. Posłuchaj tego co Ci mówią mądrzejsi. Zachowaj troszeczkę należytego szacunku.

Gość Dulce2604
rudzielec- nie, to pokryjomu zrobię kolczyk jak jakaś idiotka...żeby mnieć awantury...idz do psychiatry i nie pisz w tym temacie

Gość rudzielec555555
To jest praca domowa dla ciebie. zorientowac sie czym się zajmuje psycholog---nie tylko załamaniami,ale takim umysłem z takimi pomysłami jak twoj ...................

Gość nietypowaaa
nie musisz robic kolczyka zeby byc idiotka na prawde i bez tego nia jestes. to nie zadne zlosliwosci szczera prawda kazdy to wywnioskuje po tym co tu piszesz

Gość nietypowaaa
oj bo glupi temat wymyslilas tylko na tyle cie stac?ZAL

Gość nietypowaaa
rudzielec szkoda z takimi osobami nawet konwersacji;p ale dobrze ze takie osobniki jeszcze istnieja mozna sobie humor poprawic ;p

Gość Dulce2604
Ja się na początku zwracałam z szacunkim, do kiedy mogłam...ale wy też możecie zwracać się z szacunkiem [co poniektórzy] bo jak ktoś mi powiem że mam iść do psychologa albo do psychiatry to co ja mam powiedzieć: Dziękuję??!!!

Gość rudzielec555555
nietypowa. Zgadzam sie z Toba całkowicie !!!!! Pozdrawiam Cie serdecznie.

Gość Dulce2604
Ja nie wysyłam wiadomości typu Jesteś idiotką!!!!!!!!!!!!tylko wy!!!

Poczekaj jeszcze rok dwa :) 12 lat to chyba nie jest dobry wiek zeby sie dziurawic :) Ja przekulam sobie nos jak mialm 16 lat moja mama tez sie nie zgadzala ale poszlam przekulam :) nawet nikt nie zauwazyl chyba przez pare miesiecy :) a potem smiali sie samiz siebie ze tacy slepi :)

Masz dopiero 12 lat i z wiekiem może Ci się jeszcze wiele zmienić i może za kilka lat już nie podobać Ci się kolczyk w nosie. Przemyśl to a raczej poczekaj aż będziesz bardziej odpowiedzialna za siebie.

Gość rudzielec555555
Ludzie szkoda czasu !!!!--ona nie ma 12 lat--bawi sie naszym kosztem.Przejdzcie na inny temat --może tam ktos faktycznie bedzie potrzebował pomocy albo rady.

Gość rudzielec555555
Aaaa zapomniałam--czy 12 latka juz nie powinna spac hahaha

Gość Dulce2604
UKRYTA- Planowałam poczekać do wakacji...Po wakacjach pujdę do gimnazjum, w gimnazjum 1/3 dziewczyn ma gdzies kolczyki (w pępku, w nosie, w języku, w brwi) fujka- Planowałam poczekać do wakacji...Jak pujdę do gimnazjum...a jak nie to najwyżej poczekam do wakacji 2010 jak będę w II klasie gimnazjum...raczej mi się nic nie zmieni ;/ rudzielec- robisz mi na złość??!!! Mam 12 lat i chodzę do 6 klasy! Nawet widać to po moim mailu: Sylwia26041996@wp.pl Sylwia-moje imię a 26041996-moja data urodzenia...