Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Synsyleczek

Jak poznać nieznajomego chłopaka?

Polecane posty

Gość Szynszylkowa
I on też jest bardzo religijny, pierwszy raz zobaczyłam go właśnie w Kościele :) Mieszka na tym samym osiedlu, należy właśnie do tej samej parafii. Tylko jest starszy.

Twój ideał o głosie słodkim jak anioł, może okazać się zwykłym śmiertelnikiem jak go poznasz bliżej :)

Gość Szynszylkowa
No ale właśnie jak go poznać ;p?

Gość froodeek
Wiecie co. Jak mi się zawsze podobał jakiś chłopak to robiłam różne rzeczy. Najczęściej zdobywałam jego numer gg albo koma i po prostu pisałam:"Hej co tam.?" To nie jest trudne nawet nie potrzeba odwagi po prostu bierzesz i piszesz. Ale uważaj nie napalaj się od razu, jeżeli Ci odpisze. Kto wie może wasze rozmowy przez sms-y się rozwiną i umówicie się na rozmowę w realu. Albo widząc go na korytarzu spójrz na niego, uśmiechnij się lub coś w tym stylu. Trzymam za was wszystkie kciuki. Powodzenia:D

Gość Niezla.dupcia
No moim zdaniem najlepiej bedzie...jak twoja,prxyjaciolka popchnie cie na niego...wtedy on nie bedxie wiedzial co zrobic ..zawstydzi sie..i przepros go I patrz mu gleboko w oczy...nie bd mogl die,oprzec..i xapytaj.go czy jest szansa spotkania sie..sprobujcie ....uda sie .ps:mi sie udalo I jestem z nim juz 8 miesiecy....trzymam kciuki:p

Gość Niezla.dupcia
No moim zdaniem najlepiej bedzie...jak twoja,prxyjaciolka popchnie cie na niego...wtedy on nie bedxie wiedzial co zrobic ..zawstydzi sie..i przepros go I patrz mu gleboko w oczy...nie bd mogl die,oprzec..i xapytaj.go czy jest szansa spotkania sie..sprobujcie ....uda sie .ps:mi sie udalo I jestem z nim juz 8 miesiecy....trzymam kciuki:p

Gość michasia231231
moze sprobuj na gochat.in, tam anonimowo mozesz do jakiegos zagadac i widzisz jego fotke

Gość asdadsd
Możecie mi wytłumaczyć, co jest złego w podejściu do kogoś i nawiązaniu rozmowy? Nie rozumiałem tego nigdy. Lepiej się czaić latami a potem patrzeć, jak wasza miłość sobie znalazła kogoś innego i cierpieć? Czy od rozmowy was ubędzie, coś wam się złego stanie?