Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia18l

Jak wam się podoba ta sukienka? Potrzebuje jak najwięcej waszych opini!

Polecane posty

Gość Kasia18l

Otórz za 2 tygodnie mam studniówkę i nie mogę kupić żadnej sukienki... Chciałam poprostu jakąś klasyczną małą czarną na cieńkich ramiączkach a już byłam w tylu sklepach i nigdzie nic nie było... Znalazłam na allegro.pl taką--> http://www.allegro.pl/item517049660_studniowka_sexy_sukienka_czarna_r36_tez_38_40_42.html i chciałabym żebyście mi coś doradzili, bo właśnie czegoś takiego szukam...a jeśli macie jakieś linki na allegro.p z takimi sukienkami to bardzo proszę o pomoc

Gość ___marlena
a będzie Ci sie dobrze w niej tańczyło? ja bym wolała jakąś troszkę bardziej rozłożystą na allegro jest spory wybór więc nic tylko szukać :)

łądna, ja bym sobie ją kupiła. do tańczenia może być. Może troszeczkę się podwijać przy energicznym tańczeniu, ale ładna jest.

bardzo ładna ale ja bym takiej nie kupila jest zbyt obcisla i bedzie cie ograniczac, pozniej mozesz zalowac ze do konca nie moglas sie wyszalec bo kiecka ci przeszkadzala.. (ja na studniowce mialam ten problem tylko ze z gorsetem ktory mi sie obsuwal co chwile..) ;)

Gość śliczniutka naprawdę
Gdybym miała córkę, to bym jej taką kupiła

Gość taka jedna ona .
śliczna jest, ale faktycznie, moze być troche ograniczająca w tancu :)

Gość ciekawska duszaaa
jak masz zgrabna figurkę to czemu nie? ja tez wybralabym bardziej rozlozysta -lepiej sie tanczy, udanej zabawy!

Gość jesiiiiiiiii
podobami sie i to bardzo obawialabym sie jedynie jakosci tej sukienki baw sie dobrze

Gość cichopek ma takie dwie

Gość podszywaczek
sukienka BOMBA ! ale nie do każdej właścicielki będzie pasowała ;)

Gość tjyuklyok
Gość axila
tjyuklyok-prawde mowiac te wszystkie twoje propozycje sa tragiczne autorko sukienka bardzo ladna

Gość Marysia009
mi się też bardzo podoba... moja siostra niedawno była w takiej tylko czerwonej na weselu i wszystcy jej gratulowali gustu;) Myślę że czarna w rzeczywistości będzie o wiele ładniejsza w rzeczywistości i bardziej błyszcząca. życzę udanego zakupu ;))

w sklepie COCOMORE za 99zl. kupilam sukienke na sylwestra wlasnie w tym stylu...moze znajde w necie taka to zaraz dam Ci link.Jest przesliczna, wygodna i naprawde elegancka...A z allegro odradzam zamawiac sukienke....Wszystko inne tylko nie sukienke...Juz ja kiedys sobie zamowilam...mmm... sprawdzilam idealnie rozmiary, z 15 minut rozmawialam ze sprzedawca o tej sukience, o rozmiarach itp....mialo byc idealnie....Sukienka przyszla(po tygodniu) i okazalo sie ze wszystko pasuje oprocz gory...ta czesc w biuscie byla tak dziwnie skrojona ze ni jak na mnie nie pasowala...odstawala od gory, z jedenj strony za ciasna, z drugiej za luzna...no jakis koszmar...odeslalam ja...-kolejne dwa tygodnie...babka miala mi odeslac pieniadze, ale w zamian przyslala sukienke w innym rozmiarze...pasowala ale byla za krotka...tez nie dalo by sie jej przerobic...odeslalam...kolejny tydzien...zanim mi odestala pieniadze cale to moje kupowanie od dnia zamowienia trwalo ponad miesiac...musialam sie zapozyczyc i kupuic sukienke normalnie w sklepie...

Gość sweetAnGelL
Jaka ładna, nad czym ty się zastanawiasz...kupuj tą sukienkę zanim Ci ją ktoś sprzątnie sprzed nosa!;P Ja sama bym taką kupiła ale studniówka dopiero za 2 lata;)

zamawialam ta kiecke :o tyle ze od innego sprzedawcy. zaplacilam 199zl (to bylo pare m-cy temu) i jak przyszla to bylo tylko wielkie rozczarowanie. sukienka miala inny kroj, beznadziejnie sie ukladala, kiepski material a do tego o rozmiar za mala. na szczescie udalo mi sie ja zwrocic bo tak to bym stracila 199zl na jakas sciere. nie chce cie straszyc, moze ten sprzedawca ma ta sukienke ladniejsza ale ja przed zakupem poprosilabym o real foto

Gość no fajna fajna ale
mysle,ze3 wyglada beznajdzijeni na pupie... po prsotu jak ktos nie ma tylka to bedzie ok.... w przeciwnym razie szczerze odradzam,poza tym wg mnie ten material to jakos nie z abardzo wyglada-znaczy niskiej jakosci....

ja bym od tego sprzedawcy raczej nie kupila, nie ma jeszcze zadnych komentarzy. wolalabym nie ryzykowac, tym bardziej za studniowke masz za 2tyg

Gość blaszkowaaa
MI TEŻ SIĘ PODOBA ŚLICZNA!!!! Jak jesteś szczupła to suuuuuuuper

Gość blaszkowaaa
ta za 179 zł pierwsza jaką podała tjyuklyok też śliczna hmmmm taką bym kupiła nawet za 179 :) tylko troche głupio bo nie mozna przymierzyć takie małe ryzyko:(

Gość sweetAnGelL
w orsayu też są takie i jest ich naprawdę dużo, można wybierać... i niedrogo, tam na pewno znajdziesz wymażoną małą czarną heh;))

Gość dziwie sie ludzia
jeste teraz tyle tych sklepow za ta kase kupisz w sklepie przynajmniej przymiezysz zobaczysz jak cos to zawsze mozesz zwrocic

Gość sweetAnGelL
A ktoś wcześniej pisał że Cichopek ma takie 2 sukienki?? Wie ktoś jakie kolory? Ewentualnie linki podajcie?

Gość hbhjvhjv
ladna

Gość świetlikkkkkkk
chciałam tą kieckę kupic dwa lata temu, ale niestegty w polsce jej nie było :/ jest świetna.

Do autorki topiku: Ta pokazana przez Ciebie sukienka jest super!!!Jeśli masz dobrą figurę to bez namysłu ją zafunduj sobie - poza tym daj duże możliwości dodania róznych drobiazgów - dodatków. Jest śliczna - gdybym miała kasę to byłaby już moja;)))

Gość Niunia99
powiem jedno zajebista kiecka!!!