Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baba-yaga

kształt nosa !

Polecane posty

Gość baba-yaga

mam dziwny krzywy nos, to znaczy z przodu jest prosty ale jak sie spojrzy z boku to masakra, taki pofalowany ;/ mam pytanko, czy kształt nosa może mi sie jeszcze zmienić? mam prawie 16 lat... nie wiem po kim mam nos, taki niby zadarty troche jak mojej mamy ale i dość spory i krzywy - jam mojego taty, to chyba jakaś mieszanka ;/ a mój brat oczywiscie ma prosty, no i po kim on moze miec skoro i mama i tata mają krzywe? :O :O Tata w dziecinstwie złamał nos. Czy złamanie wpływa na kształt nosa dziecka, które odziedziczy nos rodzica, który złamał nochala? Czy tylko liczy sie kształt nosa zapisany w genach, czyli taki, jaki miał przed zlamaniem...?

Gość baba-yaga
buahahhaa ale żart :O podszywacz... :/

Gość baba-yaga
halo halo piszcie, to nie był mój nos tylko odbyt podszywacza ;)

Gość fsalkjfsd
co do twojego problemu --> nie uwazałam na biologii, wiec na genetyce sie nie znam:D w kazdym razie wydaje mi sie, ze kształt nosa sie juz nie zmieni. Moja przyjaciółka ma synka, chłopczyka, który ma pełne wargi i szeroki w dole nos i zobaczyłam dzisiaj jego zdjecia usg - juz w brzuchu matki miał takie wargi i nos! Wiec jesli taki nos miałas od dziecinstwa raczej sie nie zmieni ale moge cie pocieszyc, ze nie jestes sama ---> ja mam śliczną twarz jak sie patrzy wprost, a z profilu to taka dziwna:O mam dość okrągłą twarz, która mi pasuje, bo podobno wygladam jak laleczka z porcelany:P, ale te pucki z profilu strasznie wygladaja:O:D ps; ale wiesz, jak co to zawsze mozesz zmienic kształt nosa...łamiąc go:D:D

Gość baba-yaga
łooo jak złamie to chyba gorzej bedzie :/ a pucki to co masz na myśli? policzki? :D