Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajka28

deserek z owocami egzotycznymi - podawałyście 10miesieczniakom?

Polecane posty

Gość kajka28

natknęłam sie ostatnio w sklepie na deserki gerbera z owocami tropikalnymi, no i szczególnie mnie zainteresował taki z kokosem z menu smakosza. podawała może któraś z was?

Gość njoioiIkoki ih
Ale masz probleeeem! Wooow! Jaki problem może byc,albo dziecku smakuje albo nie,to,że inna mamma napisze ci,że jej dziecku nie smakowało to nie znaczy,że twoje też nim będzie pluło i odwrotnie.trochę myślenia włącz....

Gość kikikikikkikiikk
deser jak deser. a właśnie w czym problem mamuśka-nie wiesz jak podawać czy co :/

Gość kutia
mogę ci powiedzieć, że u mojego dziecka nie bylo żadnych sensacji po tym deserku gerbera. Co do smaku to oczywiście indywidualna sprawa każdego dzieciaczka. Mojemu smakowało bardzo.

Gość mixi
A mnie nie zdziwiło to pytanie - generalnie dzieciom powinno się dawać owoce sezonowe, rosnące w klimacie w którym się mieszka, a nie cytrusy i tropikalne. Nie znam tego deserku, ale często kupuję Gerbera a oni raczej stosują się do schematu żywienia, więc pewnie jest ok. Sama kupię jak znajdę w sklepie

nie pamietam czy dawalam taki ale rozne inne tropikalne dawalam. po prostu trzymam sie wieku podanego na sloiczku. 10 miesiecy to juz wiekszosc rzeczy moze jesc. mam liste od lekarza co moze i co nie moze i wg. listy jedyne czego nie moze to miod, mleko, orzechy, owoce morza i ryby tez sa wykreslone. i to wszystko. cala reszte wg. listy moze jesc. ale nie mieszkam w Polsce i nie wiem czy tam jest tak samo przyjete.

Gość mamaMiko
moje dziecko po tych tropikalnych owockach też nie miało żadnych sensacji. ten deser z kokosem i bananem z menu smakosza tez podawałam - w 11 miesiącu. małemu smakuje, więc do tej pory go podaję, albo dodaję do różnych innych deserków.

Gość awokado i mango
moj dzis zjadl i mu smakuje :> ma 11.5mca je wszystko wie ci kokosa by wtracil, anans tez mus makuje

Gość mamamartynki
Moja zjadała wszystko i nigdy nic jej nie było. A jeśli chodzi o ten z kokosem to polecam wszystkim mamą jest pyszny mniam:)

Gość mamamartynki
oczywiście mamom a nie mamą:)