Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nananananan

Poproszę o radę..

Polecane posty

Gość nananananan

No to ja wam powiem..mam takiego moralniaka,że masakra!!:o kilka dni temu byla impreza rodzinna i ja (niepelnoletniejestem, mam 17lat)przy starszej czesci rodziny trzymalam sie pilam tylko w ukryciu gdy mi ostro polewano..I niebyłam pijana.. Gdy już zaczęła być godzina po północy...impreza zaczęła być straszna, zostali sami mlodzi, tzn.bracia kuzyni itd. zaczeli mi ostro polewac przy rodzicach, a ja nawet zaczelam wolac wodki jak glupia!:o a najgorsze jest to ze mialam taka gadke, gadalam wrecz glupoty, jak szlam to prawie slalomem, i bez przerwy pilam i pilam i pilam..bylam strasznie pijana..gdy juz goscie pojechali to przy bracie i jego zonie zaczelam takie SCHIZY robic, zaczelam mowic o mojej bylej milosci.. moje zachowanie bylo skandaliczne, a najgorsze ze ja jestem spokojna z natury..i co sobie pomysla osoby towarzyszące moich kuzynow/kuzynek:o powiedzcie jak powinnam sie zachowac na spotkaniu ponownym z nimi.. nie robic zadnej sprawy czy jednak przeprosic za swoje zachowanie?? nawet na drugi dzien wypytywali sie czy lece kaca, nie mnie tylko przez mojego brata:o doradźcie, jak powinnam sie zachować teraz???? Ps. juz nigdy alkoholu, postanowienie noworoczne zero wódki:P

Gość hdlAHDLHAld
chzba nie masz sie czym przejmowac ....

Gość nananananan
proszeeeeeeeeeee o konkretne rady....bardzoooo

Gość plana mam
następnym razem się zjaraj

Gość Pol_a
Może przy pierwszym spotkaniu z nimi delikatnie wspomnij, że jest Ci przykro i że, ich przepraszasz.... Uważam, że będzie po całej sprawie... Spokojnej nocy ! :)

Gość nananananan
tez mysle nad dyskretnym przeproszeniem...niby wszstkich zabawialam ale ja siez tym czuje zle..bo gdyby chcieli to wszystko by ze mnie wyciagneli... nawet sppac nie moge, a gdy dzis widzialam dwie osoby z imprezy nawet nie chcialo mi sieich zauwazyc... tak naprawde bylam dla kazdego bardzo uprzejma...ale to chlanie ...masakra

Gość Pol_a
Przeproś i więcej do tego tematu nie wracaj. I z alkoholem w przyszłości uważaj. A teraz już nie dręcz się. Nic dramatycznego się przecież nie stało. Kładź się spać...! Będzie dobrze...! :):):)

Gość nananananan
DZIEKUJE...CHYBA TAK ZROBIE