Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczerosctoniewada

Ciąża, czy moze jednak zbliżający się okres?

Polecane posty

Hej mam problem, spodziewam się miesiączki, powinnam ją dostać 1-ego stycznia. No i może bym sie nie martwiła, ale zwykle objawy przed mam jakieś 2 dni i 2 dnia już dostaje okresu, a teraz już od paru dni cholernie, ale to cholernie jak nigdy bolą mnie piersi. Zazwyczaj to bolaly tylko krótko i troszke przed okresem a teraz to okropnie są wrażliwe. No i pobolewa mnie raz na jakiś czas brzuch na dole, ale lekko, rzadko, a zawsze bolał tak że zwijałam się z bólu i zaraz był okres. Nie wiem co mam o tym myśleć. Gdzieś usłyszałam że w ciąży bolą strasznie piersi na początku- tak jak mnie. Czyli moge podejżewać ze za tymi objawami stoi ciąża a nie okres? Ktoś tak mniał? Pozdrawiam, Madzia ;)

hej hej, jest ktoś? Muszę jeszcze dodać , że coś ostatnio odbrzuca nie od papierosów, alkoholu. Papierosów jak papierosów, nie smakują mi ale jeszcze zapale. Ale alkohol. Okropieństwo;/ Kieliszeczek winka, czy hcocby piwko reddsik jabłkowy zdecydowanie odpada...no ale w sumie nie musi ot byc z powodu ciazy

Gość mala cytrynkaa
poczekaj do 1 i zrób test . to że bolą piersi nie oznacza jeszcze ciąży

wiem ze nie oznacza, ale nigdy tak nie mialam. Ja już tak mam od bez mala 3 dni, czyli od 5 dni przed spodziewaną miesiączką. Tak tez nigdy nie miałam. To strasznie się dziwie...no ale moze bedzie wszystko ok.