Gość HaxiHax Napisano Grudzień 30, 2008 Moja przyjaciółka ostatnio zwierzyła mi się że nie je ani nie pije. Gdy wczoraj pisaliśmy razem poprosiłam ją by zrobiła sobie kolację, zrobiła zjadła z bólem. Ale ok. 5 rano dostałam od niej sms że nie może spać,że ją mdli że ma objawy jakby miała wymiotować ale nie wymiotowała z tego co mówiła, nie je bo nie chce wymiotować, zmusza się do picia wody bo jej kazałam strasząc że może się odwodnić, no i pije jak ją odwiedzam ale, też ją boli po tym żołądek, wypytałam ją o wszystko bo chciałam to właśnie tu napisać (za jej zgodą) Agnieszkę boli żołądek gdy zje, nie je nic od trzech dni właśnie dlatego, mało pije, ma trudności z zaśnięciem, załamuje się , nie rozsuwa zasłon bo ją denerwuje słońce, ma czasem problem z oddechem mówiła że czase zapomnia jak wypuścić powietrze z płuc :( Zakłuje ją serce i tak ma. I chcę się dowiedzieć czy ktoś ma podobniej albo wie co jej jest? Bo chciałabym wiedzieć czy powinnam z nią pogadać o konsultacji z lekarzem, ona upiera się że nic jej nie będzie. Chce jej pomóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach