Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 aneeetttaaaa4907

z milosci czy dla pieniedzy? za maz

Polecane posty

Go艣膰 aneeetttaaaa4907

Jaka jest opinia tych co wyszly za maz z milosci a potem zawsze brakuje forsy bo maz slabo zarabia? czy wolalybyscie meza ktory sporo zarabia? czy waszym zdaniem malzenstwo bez pieniedzy moze byc szczesliwe bo moim zdaniem klopoty finansowe moga rozwalic nawet najlepszy zwiazek i nawet wtedy nie ma czasu na romans...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ciekawskaaaahhhhh
ja chc臋 jakiegokoliwek, a nawet nie mam ch艂opaka 馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaa....
Ciekawy temat,w prawdzie nie wyszlam jeszcze za maz,ale na tyle na ile znam sibie to nie potrafie byc z kims bez milosci tylko dla lepszego bytu itp dla tego z malzenstwem jest podobnie.Wole wiazac koniec z koncem z mezem ktory jest dla mnie calym swiatem niz jezdzic co tydzien do Paryza na zakupy z osoba do ktorej nic nie czuje,a prace zawsze mozna zmienic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aneeetttaaaa4907
ale jak bys miala wybor?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aneeetttaaaa4907
ale milosc nie trwa wiecznie...tak naprawde te wspaniale momenty trwaja na ogol 2-3 lata a potem proza zycia...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ffghhgfgfdfdf
no ja bym nie mogla byc z kims kogo nie kocham. bylam w takim zwiazku i bardzo sie meczylam, drugi raz juz taka glupia nie bede :) milosc, motylki w brzuchu musz膮 byc :) inaczej zwiazek nie ma sensu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aneeetttaaaa4907
a czy nie jest sie latwiej odkochac w kims kto jest zyciowa jalopa-gdzie nie ma pieniedzy na wakacje, bizuterie -czy tez zakochac w kims kto moze mniej przystojny ale wiecej w glowie ma ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ffghhgfgfdfdf
no to wiadomo, zyciowego niedorajdy to nikt nie chce miec. wlasnie ten chlopak z ktorym sie spotykalam to taka niedojda i moze dlatego sie w nim nie zakochalam ;) jakby byl inny z charakteru to kto wie. zakocujemy sie nie tylko w wygladzie ale tez w charakterze ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nowicjuszkaaaa
a ja tam uwa偶am 偶e brak pieni臋dzy mo偶e nawet najlepszy zwi膮zek rozbi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miniam
Jestem m臋偶atk膮 od 16 lat i gdyby nie mi艂o艣膰 to dawno nie byliby艣my razem. Mi艂o艣膰 naprawd臋 daje du偶o si艂y gdy przychodz膮 problemy (choroba itp.) Prze偶yli艣my z m臋偶em naprawd臋 du偶e k艂opoty r贸wnie偶 te finansowe - gdy m膮偶 straci艂 prac臋, d艂ugi, nieuczciwi pracodawcy, wypadek w pracy. Teraz nie mamy problem贸w finansowych a mi艂o艣膰 jest nadal i to bardzo silna. My艣l臋, 偶e problemy nawet zbli偶aj膮 ludzi i wzmacniaj膮 mi艂o艣膰 a pieni膮dze raz s膮 a raz nie. My byli艣my w tym roku na wspania艂ych wakacjach , pi臋kne widoki i siedz膮c tak na tarasie my艣la艂am sobie jak by to by艂o gdybym nie by艂a tam z m臋偶em i dzie膰mi. Wiecie co by艂oby do kitu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aneeetttaaaa4907
moze sa takie sytuacje ze to naprwde wielka milosc i wszystko wtedy lepiej wyglada...ale ja nadal uwazam ze kobiety zbyt czesto zakochuja sie tylko dlatego ze facet przystojny , ze uzywa wlasciwch slow..itp a nie patrza na to jak zycie wygladac bedzie kilka lat pozniej i czy on wie jak sobie radzic i czy on juz byc moze sporo zarabia a niestety jak sie na jego konto baknowe patrzy to zaraz beda przezwiska... meza powinno sie jednak wybrac i logika bo taki jaki maz takie bedzie pozniej zycie a jak nie wyjdzie zwiazek to zawsze i mozna sie pocieszyc pieniedzmi...

Udost臋pnij ten post