Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adesiaaa

czy i czemu musze mowic facetowi ze jestem dziewica?

Polecane posty

Mu chyba chodziło że jeżeli istnieją faceci którzy wolą dziewicę to muszą być prawiczkami :)

Gość adesiaaa
zadowolony? nie wiem ja mam 25 on 27 i juz mial sporo kobiet przede mna wiec oczekuje dobrego seksu a co ja mu moge dac?😭 zalamana jestem

No to sobie nie poużywa :) taka prawda i nie ma się co oszukiwać. Jeśli jest między wami jakieś prawdziwe uczucie to nie masz się co martwić, tylko powiedz mu otwarcie. Myślisz, że oszukasz go niemówiąc? Siebie oszukasz. Niech się chłopak dobrze nastawi. Skąd wiesz może jesteś jego pierwszą dziewicą. Zaufaj że też będzie miał tremę.

adesiaa, nie dygaj. Ja też miała partnera, który przede mną miał jakieś kobiety. A ja jeszcze w czystości żyłam:D Musiał się z tym pogodzić i tyle. I nawet nie było tak źle, pomijając fakt, że w trakcie pierwszego razu (przy którejś tam próbie, bo ja nie mogłam znieść tego bólu) to pogryzłam długopis na drobne kawałeczki. Ale potem było ok, szybko się uczę:) i obecnie nie mam sobie nic do zarzucenia. A jak czegoś nie umiem to się naumiem:) no chyba, że mi to nie pasuje;)

Gość adesiaaa
nie pouzywa sobie super on pewnie tez tak pomysli 😭

Gość adesiaaa
poza tym taki facet ma juz ajkies oczekiwania a ze mna to co? juz mi sie plakac chce nie wyobrazam sobie tej rozmowy 😭

Sprawa wygląda prosto. Jeśli mu nie powiesz nastawi sie na to ze sie razem wyżyjecie sexualnie bo siebie pragniecie i będzie zawiedziony. Powiesz mu to sie odpowiednio nastawi i będzie ok.

Gość dziecinkaaa
zawiedziony? czym? nastawi? na co? nie rozumiem:O

nie rozumiesz bo jesteś kobieta. Nie próbuj nawet zrozumieć. To tak jak my faceci nie rozumiemy po co wam wielkie "podręczne torebki" które czasami są wielkością podobne do torb treningowych :)

Gość ami1105
po prostu facet inaczej sie nastawia na sex wiedziac ze jestes dziwica... jest wtedy bardziej delikatny itp a tak to wiesz, pomysli ze juz to robiłaś to że możecie bardziej poszaleć a wtedy Tobie bedzie nieprzyjemnie...

Gość raxi
jezeli zalezy jemu na tobie,to nie ma zadnego znaczenia ze jestes dziewica,jak bedzie inaczej,daruj sobie go

Gość kika55
jak fracet jest doswiadczony, to sam pozna , ze jesteś \"czysta\"..., aja tak miałam. a dziewica wcale nie musi chciec prawiczka. ja chciałam przeżyc swój pierwszy raz z doświadczonym facetem....