Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CzarnyAnioł

Załamka/ Jak starszych wygonic?

Polecane posty

Znów będę musiała siedzieć na sylwka w domu ze starymi. Mój brat jedzie do dziewczyny. Moje koleżanki też gdzieś idą. U jednej mielismy robił imprezkę ale nie może bo do niej goście przyjadą. I tak wpadłam na pomysł żeby u siebie zrobić no ale problem ze starszymi. Jakich gdzieś wysłac? Oni nie pójdą do żadnego lokalu więc nie wiem. Podawajcie pomysły.

Nie mamy rodziny w mieście. A do znajomych się pytałam to powiedzą że nie wiedzą bo może ktoś do nich przyjdzie i oni nie będą im przeszkadzać. W ogóle się nie zabierają do tego sylwka! A niewiedzą że jak ja mam u siebie zrobić to muszę zakupy jeszcze zrobić. Chciałabym sama mieszkać:(

Gość PARTYKULENCJA
dziewczyno, na glowe upadlas? jak mozesz pisać "starszych wygonic" oni maja prawo zostac we wlasnym przez siebie utrzymywanym mieszkaniu na sylwestra, zasluguja na odrobine spokoju. a Ty jako ze mloda, miej pretensje sama do siebie ! ze nie potrafilas sobie czasu zorganizować

Gość weź matce albo ojcu
nogi połam, to pojadą do szpitala :o:o:o A dlaczego nie możesz mieć rodziców za ścianą? W czym oni ci będą przeszkadzać? Jeśli nie chcesz ich w ten dzień w domu - nie będziesz obchodzić sylwka. A jeśli chcesz sylwka - zaproś znajomych do siebie, a rodziców zostaw w spokoju!

weź matce albo ojcu Ale śmieszne:( Ale masz racje! Będą mi przeszkadzać! Nie no oni nie usiedzą w pokoju! będa panoszyć sie w całej chałupie:(

Gość TRALALALALAKAKKAAA
panoszyc ??? Sa W SWOIM DOMUUUUU BARDZIEJ ICH NIZ TWOIM ZROZUM TO NIEWDZIECZNICO.

PARTYKULENCJA Potrafie zorganizować tylko nie mam rodziców gdzie posłać. Oczywiście wszystkie koleżaneczki mówią że u nich nie można bo to bo tamto wiecie jak to jest .. Nie naciągać starszych tylko ze swojej kasy:(