Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja86.k

Co sie stało??

Polecane posty

Gość ja86.k

Spotykałem sie z taką super dziewczyna,zapowiadało sie naprawde nieźle,lecz pewnego dnia stwierdziłą ze nie jest gotowa na pchanie sie w kolejny związek(jeden zakonczyła,zdawałoby sie dla mnie) i woli byśmy zostali przyjaciółmi (kosa w serce). Oczywiscie nie pokazalem jej ze jestem z tego powodu szczesliwy wrecz przeciwnie. przez jakis czas nie odzywalismy sie do siebie, teraz gdy probuje złapać z nią jakiś kontakt,wewnetrznie czuje jakis dystans,niechęć,cos mnie od niej odpycha,mimo ze tak naprawde bardzo jej pragne.. nie moge z nią normalnie porozmawiać,cos siedzi mi w mojje glowie,nie wiem moze jakis żal,jakiś zawód,ale nie moge przestać o niej myslec. o co chodzi? jak sie tego pozbyc?

Gość lalineczka
panna cie nie chciała i ucierpiała na tym twoja duma i uczucia. Olej ja i poszukaj takiej, która się w tobie zakocha. Szkoda czasu dla kogos kto ma cię za nic...

Gość ja86.k
łatwo powiedziec nie ma co wiec olanie jej to jedyny sluszny wybór?? Moze warto powalczyc?

Gość Zawsze możesz powalczyć
Bo i co Ci szkodzi... najwyżej się może nie udać.

Gość będę brutalna
po prostu jej się odwidziało, doszła do wniosku że jej się nie podobasz na tryle by być jej chłopakiem. Nie pchaj się tam gdzie Cię nie chcą, trzeba mieć trochę godności. A to co teraz boli, przejdzie, zobaczysz :). I spotkasz dziewczynę, która doceni Twoje niewątpliwe zalety :)

Gość będę brutalna
jedyne co Ci moge poradzić doraźnie, to po prostu nie odzywaj się do niej, nie kontaktuj się, po prostu cisza Pozwoli Ci to dojść do siebie, nie mysleć o tej frajerce (bo przecież jest nią ;) ) a po drugie, ją też może zaboleć wtedy duma , ze się już nie łasisz i przyjdzie do Ciebie. A wtedy zdecydujesz na spokojnie, czy warto dawać JEJ ( nie Tobie)drugą szansę

Gość ja86.k
Te ostatnie posty mają sens,bede milczał,olewał itp a ze pracujemy razem i za jakis tydzien bedziemy sie ponownie widzieć usmiechne sie powiem czesc i tyle zobaczymy co zrobi,czy cos zrobi,czy ja w jakis sposób to dotknie,czy naprawde ma mnie juz gdzieś

Gość katarina24
nie smęć nie smęć możesz sie łudzić ale chyba nie ma po co dziewczyny są juz takie ze jak coś im się odwidzi to juz wiele nie poradzisz,ale moze sie starać,tlyko po co??? prawda koleżanki??