Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymarzona zona

kura domowa

Polecane posty

Gość zwss
ja nie pisze o zabawie tylko o twoich oczekiwaniach wobec dzieci identycznych jakie ma twoj chlopak wobec ciebie - ze beda chcialy realizowac ambitny scenariusz zycia

Gość wymarzona zona
zwss---> przeciez nie potepie je za to, ze beda chcialy zajmowac sie rodzina lub beda chcialy robic karier. powinny miec wybor

Gość misiekkkkkkk
moja ciotka cale zycie siedzi w domu, tylko wujek pracuje... to kobieta mimo tego wyzwolona, interesujaca... taka z ktora nie mozna sie nudzic... ale ma partnera ktoremu to ze siedzi w domu pasuje... 20 lat po slubie i dalej miedzy nimi jest miod malina... w dodatku ciotka nadal zadbana, wrecz piekna:) wujek tez przystojniak:) kiedys tak bylo i to bylo ok, ale teraz nie ma prawdziwych facetow a i czasy trudniejsze wiec zarowno kobieta jak i mezczyzna "musza" pracowac...

z moich obserwacji wynika, że przeważają kobiety pracujące, chociaż znam tez kilka wykształconych dziewczyn, które mając perspektywę kariery zawodowej wybrały pracę w domu przy dzieciach; nic w tym złego jesli obydwojgu to pasuje; ja cenię sobie niezależność ekonomiczną i nie chciałabym polegać pod tym względem wyłącznie na mężu

Nic nie mam do kur domowych, ale nie. Co nie znaczy, że nie chciałbym kobiety dla której rodzina jest ważna. Przez rodzinę mam na myśli dwojga partnerów, plus dziecko (dzieci) jeśli jest, czy będzie.