Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imeilik

Jak Ją odzyskać ??????????

Polecane posty

Gość imeilik

Dzisiaj odwiedziła mnie moja kochana dziewczyna i przeprowadziła ze mną rozmowę odnosnie moich kretyńskich kłamstw i długów, o których dowiedziała się od mojej mamusi :(. Po rozmowie powiedziała że nie da chyba rady tak życ i ze nigdy w zyciu już nie zaufa innemu facetowi. Kazała mi dbać o siebie i znaleść jakąś dziewczynę i nie robic jej tego co robiłem jej. Kiedy odchodziła bardzo mocno mnie uscisnęła i oboje sie rozpłakalismy. Przytulała mnie dość długo po czym odprowadziłem ją do samochodu. CZY JEST JAKAŚ NADZIEJA DLA MNIE?? JA JĄ KOCHAM I WIEM ŻE TYLKO Z NIĄ MOGĘ SIĘ ZMIENIĆ. POMOCY. CO ROBIĆ?

Gość zwss
I WIEM ŻE TYLKO Z NIĄ MOGĘ SIĘ ZMIENIĆ nieslychane wyroznienie wybrales ja na osobe, ktora ma cie zbawic od tego jest chrystus a ona jest po prostu kobieta, ktora prawodpodobnie chce faceta a nie materialu na faceta

Gość szkoda że dobrzy faceci
na pewno jest szansa!! walcz o nią

Gość imeilik
JA NIE SZUKAM ZBAWICIELA TYLKO CHCĘ JĄ ODZYSKAC BO JEST DLA MNIE WSZYSTKIM.

Gość jkjhkdjkd
Była jak twierdzisz dla ciebie najwazniejsza, to czemu ja oklamywales???

Gość imeilik
BAŁEM SIE JEJ REAKCJI I TEGO ŻE MNIE ZOSTAWI. JESTEM ZAGUBIONY, NIE WIEM CO MAM ZE SOBĄ ZROBIĆ. BOJE SIĘ ŻE ZROBIĘ JAKIEŚ GŁUPSTWO.

Gość Mojo jojojojo
I pewnie spierdolisz jej życie jak reszta takich popieprzonych egoistów. Ja chcę Ja potrzebuje Ja ją kocham... A ona to co? Nie ma prawa wyboru? Własnie go dokonala i daj jej spokój bo pewnie nie zasłużyła na taki los.

Gość jkjhkdjkd
Gdyby ona sie niedowiedziala ze tak postepowales to bys dalej to robil.A teraz zerwala z toba to czujesz sie przegrany.

Gość zwss
masz koniec roku zaproponuj zeby od nowego roku dala ci sznase tylko bez takich 'boje sie ze zrobie glupstwo' bo to jest wpieprzajaca manipulacja i zadna kobieta rozsadna nie zwiaze sie z manipulatorem szczerze- mysle ze dotsaniesz kolejna szanse i ze ja spieprzysz

Gość imeilik
KOLEJNA SZANSA BYŁA BY JAK 6 W TOTKA CZYLI SZANSA JAK 1:14 000 000.

Gość imeilik
NO TO MÓWICI ŻE NIE MACIE JUŻ ŻADNEJ RADY DLA MNIE??

Gość imeilik
CHYBA NIKT NIE MOŻE MI POMÓC MUSZE JAKOŚ SOBIE SAM PORADZIĆ I KONIEC NAJLEPIEJ BYŁO BY DAC PEWNIE JEJ SPOKÓJ ALE JAKOŚ MI SIE WYDAJE ŻE ZA BARDZO SIĘ DO NIEJ PRZYWIĄZAŁEM ŻEBY ODPUŚCIĆ. PODDAĆ SIĘ CZY WALCZYĆ????????????

Gość gość
Byłem w podobnym położeniu. Normalne próby nie dawały efektów. Pomogl dopiero urok miłosny ze strony http://magicznerytualy.pl - dzięki temu ją odzyskałem.

Gość gość
To se ne vrati! I to jest twoja wina. Jeszcze bydlaku stawiasz warunki, że tylko przy niej jesteś w stanie wyjść na prostą. Jak tak możesz szantażować. Uwierzyłeś, że PiaRem można nadrobić rzeczywistość, zamiast szczerości w twoim związku panowała obłuda i kłamstwa, jaki to jesteś fantastyczny. A czemu niby ona ma tobie uwierzyć, że nie jest to kolejne twoje kłamstwo i wybieg? Skąd ma wiedzieć, kiedy byłeś szczery, jeśli w ogóle szczery byłeś? Wydoroślej, pokaż, że umiesz inaczej żyć, bo inaczej to tylko pogarszasz sprawę. Robiłeś interes swojego życia, gdzie ona była przedmiotem, a teraz masz żal, że biznes sie nie udał, że darmowe seksidełko przestało ci sie po domu plątać? A fe z takim menszczyznom!

Gość gość
To co się przeżywałamm w tamtej chwili nawet trudno opisać i wszyscy mogą nas wspierać ale uporać musimy się z tym sami. Moja reakcja to depresja i nic tylko chęć śmierci nawet argumenty ,że muszę wychować dzieci nie były mnie od tego odwieźć. Ale wzięłam się w garść i powiedziałam sobie że uczynię wszystko żeby on znowu był mój. Zamówiłam urok miłosny na stronie http://urokmilosny24.pl. Na początku nie dział się nic, ale po 3 tygodniach zaczął szukac kontaktu. Po kolejnych dwóch niesmiało proponował spotklanie a po 8 tygodniach wrócił. Znowu jestem uśmiechnięta i czuje że kolo mnie jest szczęscie.