Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulkaaaaa19

dobry ginekolog w jarosławiu

Polecane posty

Gość kasiulkaaaaa19

Jest tu ktoś z jarosławia?? Poszukuję tam dobrego ginekologa:)

Gość kasiulkaaaaa19
A on przyjmuje prywatnie?? Jeśli tak to ile bierze za wizyte??

Gość jolkasaaaa
wizyta jest panstwowa ale niczym się nie rózni od prywatnej ten lekarz jest bardzo dokładny , ma super podejscie do pacjentki gabinet wyposażony jest w usg , kolopskop ... jedyna wada to to ze termin oczekiwania na wizytę jest prawie miesięczny po zarejestrowaniu się .... jesli chcesz mogę podac Ci nr. telefonu :)

Gość ktisikowaa
tylko jest taka sprawa, że ja nie jestem z jarosławia i nie wiem jak to będzie wyglądać w moim przypadku:/

Gość _ja__
ja tez jestem z jaroslawia ale nie znam zadnego dobrego, chodze do ginekologa do przemysla - prywatnie

Gość jolkasaaaa
to nie ma znaczenia on przyjmuje pacjentki z wszystkich pobliskich oklolicznych miejscowosci :) Ile kilometrów od Jarosławia mieszkasz ?

Gość podkarpacie górą
dziewczynki jestem z okolic Jarosławia tak się składa ze znam wyzej polecanego lekarza , byłam u niego kilka razy i byłam nim zachwycona , przed przepisaniem tabsów zrobił mi cały komplet badan ( u innych lekarzy tabletki zawsze dobierane miałam na"oko") cytologia bezpłatna , skierowanie na usg piersi dostałam tak ze bezpłatne ...normalnie szok to jest naprawdę dobry lekarz !!! i Wogóle przychodnia jest na bardzo wysokim poziomie . wpisz sobie w google medjar Jarosław zobaczysz i pooglądasz .

Gość ktisikowaa
Mieszkam 50 km od jarosławia, teraz tutaj studiję i chcę chodzić tutaj do lekarza

Gość gość
Witam, czy ktoś tu jeszcze zagląda??? czy ktoś może polecić mi ginekologa