Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HJASDG.JKHQE.CN ERHNC

co mam o tym myslec, co zrobic??

Polecane posty

witam!dziś o 20 mialam jechac z moim chlopakiem do Poznania na sylwestra. ja mam 19 lat on 23.jestesmy 3 lata razem.kiedy powiedzial o tym mamie ze dzien wczesniej chemy jechac to ona powiedziala ze nie i w ogole ale on mnie zapewnial ze tak mama zawsze gada a i tak zawsze moze. ale dzis do mnie dzwoni ze chyba nie jedziemy bo tata kaze mu zrobic projekt meblowy (maja firme meblarską) i ze bedzie dopiero o 9 a taki projekt sie 3h robi. nie wiem co o tym myslec. to nie pierwsza taka sytuacja kiedy rodzice psują szyki. na kazde spotkanie sie spoznia bo musi to zrobic zakupy to nakarmic psa to wywiesic pranie i wiele innych wymowek. i oczywiscie nigdy nie jets to jego wina tylko rodzicow. mam juz tego dosc. czuje się nie szanowana. myslicie ze przesadzam czy powinnam cos zrobic w kierunku aby się zmienil ?? dac mu jakies ultimatum?? juz tak się zezłoscilam ze w nerwach mu chcialam powiedziec ze w ogole nie jade z nim na sylwestra. co o tym sądzicie??

a no i na 100% nie ma kochanki, i wiem ze mnie kocha .piszcie prossze

Gość aaaaaaa co
daj u ultimatum bo zawsze tak bedzie ,, a jak z aniego wyjdziesz to zawsze bedziesz na drugim planie bo mamusia bedzie wazniejsza i jej potrzeby

uprzedzil mnie dzis ze jedziemy jutro chyba. a jak się spotykamy to 20min spoznienia to norma a jak ma się spoznic h albo 2 to wtedy laskawie powiadamia oczywiscie jak sie umawiamy na 16 to o 16,05dzowni..... wrrrrrrrr nie nie mam wazniejszych rzeczy na glowie bo on jets najwazniejsza osoba w moim zyciu.... i nie chce go rozpusciuc ale chyba juz to zrobilam....

a jechac z nim na tego sylwestra??? juz mi się odechcialo. wiem ze bedzie fajnie i zaplacil za niego 100zl od osoby ale wkurzylo mnie na maxa. i mysle ze to mama kazala ojcu po2iedziec o tym projekcie zebysmy nie jechali. a tak naprawde penwie nie ma zadnego projektu.

podnosze

Gość cocakola
brrr. ja czasem tez wkrecam kit jak nie chce mi sie czegos robic. sadze ze on ma inne plany i pewnie sie toba znudzil..