Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladybirk

pochwa

Polecane posty

Gość ladybirk

Mój chłopak nie jest w stanie wejść we mnie dalej niż 15 cm. Gdy próbuje dalej to strasznie boli. Czy możliwe że mam tak krótką pochwę, albo tak daleko mam błonę dziewiczą???

Gość ladybirk
Przeciez wiadomo ze poprzez pchnięcia ale jest ta granica 15 cm i dalej nie idzie.

Ry żartujesz ?? i to Cie boli,jak dochodzi do tej granicy ??? Jesli tak to moze rzeczywiiscie masz grubą blone dziewiczą i powinnac sama sobie ją sprobowac naderwac lub cos.Ja kiedys za dalekoo wlozylam sobiie patyczek,nagle zobaczylam krew i myslalam ze to okres,dzieki temu pierwszy raz mialam bezbolesny i bezkrwaawy:)

ladybirk jeśli wchodzi w pochwę na 15 cm to już dawno przebił błonę :D Niektóre kobiety mają ją tak cienką że nie poczują (lub bardzo słabo to odczują) kiedy pęknie

Gość ladybirk
No właśnie mi o to chodzi czy możliwe jest żeby błona była tak daleko aż 15 cm od wejścia??

levvviatan,ale kazda kobieta ma inną budowe moze ona ma elastyczną,nam kiedys pani mowila ze niekoniecznie w czasie stosunku ja przebije,bo moze byc tak elastyczma

Gość proszę bardzo
A teraz, w jaki sposób mierzy się wielkość przeciętnej pochwy? Więc, kiedy kobieta nie jest podniecona, jej pochwa raczej nie będzie miała więcej niż 7,62 cm długości, a już naprawdę rzadko zdarzają się 10,16 cm. To prawda, że w miarę podniecania się jej pochwa puchnie i wydłuża się, ale nawet w szczycie seksualnego podniecenia, przeciętna długość pochwy przed penetracją to ledwo 5 cali. Więc, możesz zapytać, co się dzieje, kiedy kobieta bierze w siebie w całości hojnie-obdarzonego mężczyznę? A oto interesująca rzecz - kobieca pochwa może rozszerzyć się do całych 20,32 cm w długości podczas penetracji dużego penisa (lub czegokolwiek innego co się w niej znajduje!) jeśli jest wystarczająco podniecona, ale wzięcie tak długiego penisa byłoby rozciąganiem jej do punktu dyskomfortu dla większości kobiet. A część tego zwiększenia długości wynika z faktu, że macica przesuwa się do góry, tak, że penis może skutecznie wsunąć się pod szyjkę macicy w miarę penetrowania - i, jeśli uderzy w szyjkę, większość kobiety odczuwałaby ból. ze stronki http://www.powiekszaniepenisa.pl/meskie-zdrowie/rozmiar-penisa.html

ladybirk Mój chłopak nie jest w stanie wejść we mnie dalej niż 15 cm. :D:D:D:D:D:D a ile wzrostu ma twoj chlopak?? czy naprawde chcesz zeby tam wszedl czly?? jakos dziwnie to widze...pochwa ma srednio 12-15 cm.. jesli chlopak ma np 175 cm..to raczej ciezkomu bedzie tam wejsc calemu :D:D:D:D:P:P

Błona dziewicza, jeżeli w ogóle jest, to otacza ujście pochwy. Jest na głębokości 0 centymetrów. Według książki od anatomii, którą szczęśliwie dysponuję, długość pochwy to 12-14 cm. Zatem Ladybirk, jeżeli twój facet wchodzi w ciebie na głębokość 15 cm, to dobija do samego końca pochwy.