Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktu ciem am

aby uniknąć zdrady związałam się z brzydkim facetem...

Polecane posty

Gość ktu ciem am

teraz wiem że mnie nie zdradzi bo żadna go nie zechce. Burdel też odpada bo on brzydzi sie kurwami :-)

Gość hgdsdergfer4dg
w sumie to dobry pomysl, jesli cie jego brzydota nie odpycha, ja chyba bym tak nie mogla...

Gość Ziomal89
Rozsądne, ale teraz Ty go zdradzisz:P

Gość dfdfdfdfdfdfdf
dobre dobre haha. ja keidys tez mialam brzydala i co??? zostawil mnie :D to ze brzydki nie znaczy ze jest wartosciowy, zapamietaj to sobie. czasem taki brzydal moze byc gorszy od przystojniaka.

Gość ktu ciem am
Już się przyzwyczaiłam. Na razie nie planuje go zdradzić

Gość darrrrrrrrria
Czy ja wiem, niby to jakiś sposób, to co zrobiłaś. Ale z drugiej strony, pojęcie brzydki jest względne, a nie boisz się że on wiedząc o tym że nie jest zbyt przystojny i że może dziewczyny nie zwracają na niego uwagi, to jeśli juz jakaś inna sie nim zainteresuje to on od razu do niej poleci, bo pomyśli: kurde, tyle lat nic a tu proszę, to czemu nie skorzystać??

Gość ktu ciem am
raczej nie znajdzie nikogo bo jestem jego pierwszą a to znaczy że do 26 roku życia żadna go nie chciała :classic_cool:

za 2 lata jak sie przyzwyczai do myśli, że on też może mieć dziewczynę to spróbuje sobie odbić nieudaną młodość... spróbuje i się uda... a wtedy albo będzie cie zdradzał albo rzuci i będzie sobie używał :classic_cool:

Gość ktu ciem am
a ja wygrałem życie-------- on chyba już się pogodził ze swoim przegraniem i będzie się bał próbować :-)

Gość łoj matulu
Dobrze zrobiłaś, to ci zaprocentuje w przyszłości. A nawet jak ty go zdradzisz to zawsze to lepiej jak ty jego niż jak on ciebie. :)

Gość ktu ciem am
łoj matulu ciesze się że mnie zrozumiałaś :classic_cool: a ja wygrałem życie my już 3 lata ze sobą jesteśmy i wie że gdyby nie ja to on byłby sam ;-)

Gość tez mam takie plany
ale mowic mu ze go kocham skoro tego nie czuje?:O kochac sie z nim...?:O napisz jak to jest u ciebie. a Ty jestes ladna czy raczej nie? bo ja mam duze powodzenie i denerwuje mnie ze tylko... na 1 raz? bo jestem jasna blondynka, lubie sie mocno malowac i seksownie ubierac... i w sumie nie mam problemu z ladnymi facetami... ale on by mnie chyba bez kitu nie zostawil...:P

Gość Naiwna 001
Naiwna jesteś dziewczyno.Każda potwora znajdzie swojego amatora.Ja jeszcze bardziej bylam naiwna niż ty--a mianowicie,mój m.mial problemy meskie--stał sie impotentem,dopiero po zażyciu np.viagry-stawal sie sprawny seksualnie.wcale z tego powodu nie rozpaczałam a wrecz przeciwnie--myslałam tak samo jak Ty--przynajmniej mnie nie zdradzi.No i wiesz co,dupa z moich przemyslen--własnie już kilka miesiecy temu sie wyprowadził i mysle,że szaleje.Także nigdy nie można miec pewnosci i zaufania !!!!!!!Dochodze do siebie,ale nie moge sie nadziwic,że to zrobił........Myśle,że wszystkie kobiety powinny trzymac reke na pulsie a nie ślepo wierzyc swoim partnerom---to jest specyficzny gatunek ludzki hahaha. pozdrawiam

Gość ktu ciem am
nie mówię że kocham, kiedy on mówi "Kocham Cię" to ja mówię "wiem" sex? jest rzadziej niż częściej :-p Zawsze miałam powodzenie u facetów ale co z tego jak każdy okazywał się skurwysynem, więc po co ja mam być dobra? teraz moja kolej :-p

Gość tez mam takie plany
a nie pyta sie 'a ty mnie kochasz tez?' :O no i co, planujesz byc z nim dluuugo bez zdrady? ehhh a co fajnego jest w tym zwiazku, co?

Gość ktu ciem am
Naiwna współczuje 🌼 Pewnie go kochałaś a ja swojego nie, jedynie co to mogę się przeliczyć ale wątpię że tak się stanie :-)

Gość ktu ciem am
Jak pyta to po prostu zmieniam temat. Już się przyzwyczaiłam i dobrze mi z tym :-)

Naiwna 001 doprowadziłaś faceta do emocjonalnej impotencji i dziwisz się że uciekł odpocząć z innymi? :D \" już 3 lata ze sobą jesteśmy i wie że gdyby nie ja to on byłby sam\" to albo on jest głupszy niż ustawa przewiduje albo ty bardziej zdesperowana 🖐️ jak tak go żadne, nawet po 3 latach związku, nie chcą to czemu ty go chcesz? Brak perspektyw? kompleksy jak himalaje? bo facet nioe może mieć żadnych zalet :D

Gość tez mam takie plany
dobrze ci z facetem do ktorego nie czujesz milosci, chemii ani wiekszej osoby na wspolzycie?:O chcesz z nim spedzic reszte zycia? :O rozwin sie... bo nie rozumiem. jest w nim cos fajnego, punkt zaczepienia?

autorko proste dwa słowa: pozory mylą powiedział jeż schodząc ze szczotki ryżowej. Wystarczy że facet jest jeden stopień ładniejszy od kutasa diabła Boruty, ale potrafi kobiecie zrobić dobrze i mega orgazm. Ja jestem tego chodzącym przykładem.

Gość ktu ciem am
a ja wygrałem życie przeczytał temat, tam masz odpowiedź Dobrze mi z tym, bo teraz to ja jestem na pierwszym miejscu.

Gość ktu ciem am
Gdyby nie był brzydki to miałby kogoś przede mną a tak to nawet na imprezy nie chodził bo zawsze siedział sam :-D

Gość tez mam takie plany
no ale co ci sie podoba w tym zwiazku chyba nie tylko swiadomosc ze cie nie zostawi?:O

Gość ktu ciem am
a Ty co lubisz? :-)

Gość ktu ciem am
Podoba mi się to że czego mu nie powiem to on robi bo wie że jak ja go zostawie to będzie przegrany