Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubionaaa125

gry na playstation 3 dla kobiet

Polecane posty

witam znacie moze jakies fajne gry na playstation 3 dla kobietchodzi mi o jakas gre planszowa, przygodowa, zrecznosciowa czy cos takiego (zadnego sportu bijatyk czy wyscigow)

Gość maniaczkaaaa
dolanczam sie do pytania zna ktos jakies fajne gry na ps3

Jestem dziewczyna,mam ps3 i uwielbiam mordobicia.Niestety nie wyszly jeszcze zadne gry dla cipek,moze Little Big Planet.Ale co to za frajda. JJak sie ma ps3 to chyba dla gier typu God of War...

Gość graczka
moj chlopak kupil sobie ps3 niedawno i ciagle gra w ta fife juz mi to zbrzydlo nie znacie jakis innych fajnych gier np akcji

Gość ale matrix
zagraj w ping-ponga

Gość mario..
zagraj w super mario

Gość nemesis23
Polecam Resistance 2 :) Kozak gra. A jak ktos ma X-boxa to moze popykac w GEARS OF WAR 2 !!!

Gość dostajesz konkretne
odpowiedzi, ale najwyrazniej jestes zbyt ulomna, zeby je zrozumiec 🖐️

Gość _marysia_
Little Big Planet jest spoko, nie tylko dla kobiet:D ReniferZiolo w jakie bijatyki tniesz?? ja lubie Bournout Paradise... :D

Ja tam jestem kobietą ale na plejce to uwielbiam grac w .... Colina oczywiscie! ;) I jeszcze jest taki fajny jakby teleturniej \"Buzz\", ale to na \"dwójce\". I po pijaku w to gramy zawsze.... :P

Gość jest nowy..
jest też nowy buzzer właśnie na ps3 polecam polecam jak najbardziej dla babek

Gość kszczasta
ja osobiście wciągnęłam się w grę Silent Hill: Homecoming - http://www.okazje.info.pl/okazje/gry-i-oprogramowanie/silent-hill-homecoming-ps3-.html jeśli ktoś oglądał film i mu się podobał, to to będzie jeszcze lepsze. Ogólnie intryga, nastrój - niesamowite!!!! Mirror''s Edge też godna polecenia dla kobitek http://www.okazje.info.pl/okazje/gry-i-oprogramowanie/electronic-arts-mirror-s-edge-ps3-.html

Zależy jaką tematykę lubisz:) ale jeżeli platformówki lub przygodówki - czyli to co ja uwielbiam plus fajna, kolorowa, bajkowa powiedziałabym nawet;p grafika to tylko Little Big Planet - świetna gra, w którą możesz zagrać z przyjaciółmi lub sama. Gry \"nie przejdziesz od razu\" bo umożliwia rozrywkę na wielu planszach:) Jednym słowem - fajna rzecz na odstresowanie - ja kupiłam ją dopiero niedawno w sklepie 3kropki.pl - około 90 złotych kosztuje, zamierzam jeszcze inne gry skompletować, ale najpierw muszę się \"dopchać\" do PS3 bo mój chłopak zgromadził tyle gier, a z racji, że jest kontuzjowany ma czas żeby zagrać we wszystkie:) ale do wakacji jeszcze trochę czasu...:);)

Gość niezobowiązująca sugestia
ja uwielbiam grać w Reinbow six Vegas 2 kapitalna gra :D

hey, ja polecam: Tomb Raidera - underworld - niesamowite widoki, mi sie super gralo!! prince of persia! przeszlam w kilka dni:) grajac non stop:P Hevenly Sword.... aaaa i najlepsza to LAIR! super rewelacja. Polecacie cos jeszcze w tym klimacie? bo wlasnie planuje cos zakupic i nie wiem co...

Gość Poprostu rece opadaja
Dziewczynko gry nie sa dla bab to po 1... A jedyna jaka ci moge polecic to gra wstepna

Do tego kogoś tj " Poprostu rece opadaja " Po 1 dobrze ze tylko opadaja ręce a nie co innego po 2 jestem babą i namietną graczką i nie pasjanse czy planszówki robaczku.. po 3 gre wstępną zostaw dla sie siebie , moze sie podszkolisz troche kto wie.

Tekken 6 - jesli lubicie modrobicie ;) mozecie walczyc laska Heavy Rain Monopoly :) Tomb Raider Underworld Trash panic Mirror's Edge Heavenly sword hmm nie wiem co jeszcze... w sumie to dla nas nie ma takich gier.... ja gram w tekkena na ps3, ale czekam z niecierpliwoscia jak zrobia sims3

Gość misiulka7
Ja osobiscie lubię:Uncharted1,2 Teeken 6, Turok, Kill zone 2 itp.

Gość hogataagata
Jestem kobietą lubię grać zarówno w mordobicia, jak i wyścigi samochodowe, tak więc wszytko zależy od upodobań. ALE ŻEBY POZOSTAĆ KOBIETĄ NIE GRAM W FIFĘ :-) tak dla zasady hahahaha Ja polecam: Tekken 6, Mortal Kombat DC UNIVERSE, God of war (trylogię), Prince of Persja, Hevenly Sword, Overlord Nie gralam natomiast w LBP, ale widzę, że ma dużo dobrych opinii może się skuszę. Dobrze zapowiada się też Enslaved, ale na razi edroga, no i ten BUZZ mnie zaciekawił.

"ALE ŻEBY POZOSTAĆ KOBIETĄ NIE GRAM W FIFĘ" a co w tym nie kobiecego? ;) ja polecam Resident Evil 5. można grać we dwoje na jednym TV, podzielony ekran. nie ma to jak osłaniać swoją kobietę, w walce z zombiakami. ;)

Gość hogataagata
To żart z tą FIFĄ:-) Kiedyś pamiętam Krzynówka (na szczęście już go nie ma)-jakoś taki nie wyjściowy był :-) Tak naprawdę nie ma zasady na kobiety, mam zamiar podejść do CALL OF DUTY, kiedyś na pececie grałam w RED ALERT...więc wszystko przede mną no i jeszcze ASSASIANS CREED chciałabym spróbować, ponoć fajna