Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CzarnyAnioł

Jak przekonać mame..

Polecane posty

Jak przekonać mamę koleżanki żeby pozwoliła jej do mnie na sylwka przyjść?? Jej mama mówi że po nia nie przyjdzie w nocy, moi rodzice sie nie zgadzają żeby nocowała, a mój tata nie może jej odwieść. Zaproponowałam jej taksówke a ona na to że nie może w nocy jeździć:( Poradźcie coś wszystko sie komplikuje a ja już zrobiłam zakupy:(

Gość nałęczowiankę
1. po ile macie lat? 2. dlaczego sprawy organizacyjne nie były dogadane tydzień wcześniej?

Gość wiedza powszechna
Powiedz, że zapłaci Ci za wstęp do "Waszego domu" jak od łebka na bal sylwestrowy. Czyli 250zł zarzuć i dobrze będzie. Zwrócą się zakupy :) Polecam się na przyszłość 🖐️

Dobra, dobra, nie po Nowym Roku, tylko dopiero 5-go stycznia więc jeszcze zdąży sie naczytać:P A nie będzie tam jeszcze kogoś, kto by ją potem odprowadził?

A może zróbcie tak: zaproponujcie mamie koleżanki, że w takim razie, zrobicie u tej koleżanki tego sylwestra? Albo się zgodzi, albo ja to zmobilizuje, żeby nie robić problemów, bo o ile rozumiem, że nie pozwala córce samej wracać pieszo, to z tą taksówką to już przesadza trochę.

Gość różne zboki chodzą po świecie
nie dziwie się mamie Twojej koleżanki że nie chce żeby jej córka jechała w nocy sama w aucie z obcym facetem

Gość markkkkk
co to znaczy że nie może w nocy jeździć? boi się że taksówkarz ja napadnie?:)

Napisałaś, że rodzice się nie zgadzają, ale może jednak da się ich przekonać? W końcu skoro już zgadzają się, żeby przyszła, to w sylwestra i tak zostałaby prawie do rana, więc niech już do całkiem rana zostanie.

Gość markkkkk
ia ile ta córka ma lat? 10?

No nie popadajmy w paranoję, przecież nie ma na stopa wracać, tylko TAKSÓWKĄ

Gość ejbisi
Nie dziwcie sie z tymi taksowkami. Moja mame raz napadł taksowkarz i ledwo mu uciekła.

Fajna prowokacja:( 17:47 Aniol ciemnosci... Co robic...To Sylwester ze kazdy cos przynosi...Zrobilam jedna salatke, ale mam jeszcze rozne smakolyki w planach...A nie dostalam pensjii...Jestem umowiona jutro do kosmetyczki, a nie mam kasy.... K**WA>>>Jak czlowiekowi na czyms bardzo zalezy to nigdy tego nie ma... Co miesiac mialam kase na koncie juz 3 dni przed koncem miesiaca..A teraz...jutro koniec ROKU a ja bez kasy

??? No, ale z drugiej strony, wczoraj topic założyła dziewczyna, która miała 21 lat i jej rodzice na imprezę nie chcieli puścić, więc może autorka i jej koleżanka też są już pełnoletnie, tylko lekko ubezwłasnowolnione...

Gość różne zboki chodzą po świecie
żabcia co ty pierdolisz? tu autorka ma ksywe CZARNY ANIOŁ a tam ANIOŁ CIEMNOŚCI:O gdzie Ty tu jakąś prowokacje widzisz?

Nie może nocować bo nie może ja nie wiem czemu po prostu nie mam materaca dla niej a nic chyba na podłodze nie bedzie spała nie?:(

Fakt że nie jesteśmy pełnoletnie ale oc z tego..?:( Mój brat też nie jest a jedzie do dziewczyny daleko na cały dzień jak i nie na dwa:(:(

I to jest jedyny powód? A nie może z Tobą w łóżku? To przecież koleżanka Twoja, to chyba nawet jakby ciasno było, to chyba te kilka godzin się przemęczycie, czy nie?

Gość blah blah blah
ale problemy, ja mam dwie przyjaciółki i tylko jedno jednoosobowe łóżko i odkąd tylko pamiętam one nocowały u mnie i miałyśmy niezły ubaw nie mogąc się zmieścić. ale spałyśmy we trójkę w jednym łóżku. niech rodzice nie popadają w paranoję :o

O panie...ludzie to jednak mają problemowych rodziców... No to idź do rodziców, powiedz, że już wydałaś kasę (może to na nich zadziała) że Ci BARDZO zależy i że od tego nocowania cały Twój sylwester zależy...Może rodzice się krępują, że rano ktoś obcy będzie się po domu kręcił?To może obiecaj, ze ona wyjdzie o 7 na przykład?

Wszystko sie komplikuje coraz bardziej.. teraz mama mojej drugiej koleżanki nie pozwala jej iść bo myśli że się uchlamy:D:D

Gość zxcvasdfh
Zawsze pozostaje sylwester pod okiem Babci ktora jeszcze przed polnoca namawia na sen :D

Swoją drogą, to ja nie wiem, jak ludzie chcą wychować dzieci na odpowiedzialnych ludzi, skoro sami są jacyś labilni emocjonalnie, nie potrafią być konsekwentni i ciągle zmieniają decyzje generując dziwne problemy....Bo zakładam, że skoro zakupy zrobione i wszystko zaplanowane, to dziewczyny nie wymyśliły tego teraz, tylko już wcześniej były ustalone pewne rzeczy...

Gość wspolczuje rodzicow
sa aspoleczni czy co? Dorosli czasem jeszcze bardziej sie postarzaja, a mlodych ludzi traktuja jak zlo konieczne i kule u nogi:/ naprawde wspolczuje. Moim zdaniem Ci rodzice na sile wymyslaja tak bzdurne argumenty.

Gość zxcvasdfh
nie ma to jak sylwester z Babcia!!!!