Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dulce2604

Jak się ubierać??

Polecane posty

Gość Dulce2604

Jak się ubierać do szkoły (i nie tylko) aby podobać się innym?

Gość Dulce2604
Mogę wam zrobic listę ubrań jakie posiadam...i ich kolory...ale help me...nie mam zielonego pojęcia jak dobrac ciuchy żeby dobrze wyglądać ;/

Gość Lista mich ubrań
LISTA MOICH UBRAŃ ; --- spodnie jeans ---spodnie jeans ---spodnie jeans ---bluzka zielona w czrne paski ---bluzka zielona zwykła ---dresy szare ---golf z krótkim rękawem ---golf zielony ---bluza moro ---bluza fioletowa w żabki ---bluza zielona z kotkiem ---bluza długa szara ---bluzka z kapturem z napisem: swe at sweet ---bluza z kapturem biało-czarna ---bluzka z kapturem brązowa ---bluzki z krótkim rękawem [z 15]

Gość Kimberly**
tylko Ty, lustro i jeden wolny wieczor.nie jestes dzieckiem, pewnie kumasz jaki kolor do jakiego, przegladaj gazety, strony www, ogladaj babeczki na ulicy:D wybieraj,przebieraj i baw sie modą. podobaj sie najpierw sobie..wtedy zauwaza Cie inni

Gość oj jaki bóóóóól
wywal to moro ...;)

Gość Dulce2604
dzieki...w moro narazie nie chodze już do szkoły XD a jutro co założyć? napewno dzinsy ale co jeszcze?

Gość Dulce2604
nie bardzo ;/ mam chyba ze 3 spódnice...jedną mini dzinsową, jedną taka brązową za kolana i jeszcze jakaś się znajdzie XD

Gość Natka13
Najlepiej ubierać się modnie . Iść w parze z nowymi trendami :) poczytaj trochę gazet o modzie i przede wszystkim wygodzie... :) co z tego , że bedziesz fajnie wyglądać , postaw też na wygodę :) pozdrowienia:)