Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SDASA

Mój byly siedzi na czacie i wyrywa laski na seks..

Polecane posty

Gość ddddddddddddddddddddd
a on widocznie jest takim desperatem, bo nawet z tak paskudna laska chce sie umowic na seks... No zatkało mnie.

Gość gdfdfg
Te, słuchaj. Byliście 5 lat razem. Nie na seks mówisz, że się spotykałaś, ok. W/g mnie nie możesz o swoim eks zapomnieć. Dlaczego nie szukasz innego partnera ? W czym problem ?

Czy szukam- spotykam sie z innymi, z kilkoma na GG tylko pisze a Ci co dzien sie prosza o spotkanie, dzwonią, proszą. Ale ja chyba mam zbyt wysokie wymagania i nie jestem desperatką. A spotkania z nimi sa spotkaniami dla rozrywki, aby milo spedzic czas- tyle.

troche chaotycznie pisze, ale to ze zmeczenia:) Po prostu zawiodlam sie na osobie ktora byla ( i nadal jest) bliska memu sercu. Zawsze twierdzil ze seks jest mało ważny, ze umie bez tego żyć, ze sobie radzi. Ostatnio rozmawialismy szczerze, ja przyznalam, że zle mi bez faceta a on: a ja nie chce laski, nie szukam. I co sie dowiaduje? Jaki klamca;]?

Gość gdfdfg
Więc co cię więc eks obchodzi ? Piszesz o tym, że eks na seks szuka laski itd. ale sama, jak się z innymi facetami spotykasz, to wszystko, tylko nie seks z tego co zrozumiałem, więc masz chyba jakiś problem z przełamaniem się, prawda ?

i dodatkowo, od momentu gdy nie jestesmy razem- to on codzien do mnie pisze na GG, pod byle pretekstem. Ja pierwsza nie napisalam ANI RAZU. Po co pisze? Niech da mi spokoj, jak woli szukac laski na seks.

Ostatnio rozmawialismy szczerze, ja przyznalam, że zle mi bez faceta przeciez mozesz miec kazdego! 10 stoi w kolejce ;-)

gdfdfg Nie, nie mam problemu z przelamaniem sie. Zrozum, że ja nie chce BYLE KOGO, za bardzo się cenie. i mam zbyt duże wymagania, nowi znajomi-tak, randki- tak, ale bycie razem dopiero z facetem, o ktorym pomysle "Tak, ten jest super";)

Gość gdfdfg
Jak chcesz mieć z nim spokój na gg, to go zablokuj. To proste.

miedzy oczy- mogę mieć prawie każdego;)w sumie nie bylo jeszcze takiego, ktorego nie moglabym zdobyć, mieć. Ale 5 lat, to była z mojej strony wielka miłość. Nie jest tak prosto od razu się w innym zakochać, czy nawet zauroczyć.

Tak, ten jest super ....do czasu az nie stanie sie eksem ;-) wtedy srrrrru na kafeterie i jedziemy po kolesiu :-)

Gość gdfdfg
Nie chcesz byle kogo, czyli twój eks nie był byle kim z tego co piszesz.

Gość gdfdfg
miedzy oczy - :)

Miedzy oczy- ale ja o nim NIGDY zle nie mowilam! Po prostu dla mnie wyrywanie lasek na czacie jest SŁABE.

Nie był BYLE KIM:) byl cudownym facetem.

Gość gdfdfg
Może i słabe, ale cię to NIE POWINNO OBCHODZIC co robi itd. Jaka była przyczyna rozstania ?

i ja rozumiem-potrzebuje kobiety. OK. Ale po co takie "zagrywki" czat, panna -> rozmowa o seksie (i o byłej).

Miedzy oczy- a przepraszam bardzo gdzie ja coś zlego o nim napisalam?

Gość gdfdfg
Nie obraż się ddddddd, ale czytam uważnie i myślę, że z tobą coś jest nie tak. On super facet. Próbuje poznać inną. Ty sama, niby facetów na pęczki, ale nie na seks. Wyjście do kina, na spacer.. a sfera uczuciowa, intymna ? Nie dajesz facetom intymności, bliskości... dlatego pewnie cię sami zostawiają. Nie masz już zapewne 18 lat i jesteś dojrzałą kobietą, ale sprawy intymne widać, że masz zaburzone. Coś nie tak z tobą.

Gość gdfdfg
I znów to samo. Znów piszesz o eksie o gadaniu o seksie, ale sama jakoś z innym z seksem masz opory.

mam 21 lat;) a co mam od razu facetom do lozka wskakiwac? Trzeba sie szanowac! W dodatku umiem sie sama zaspokoić;)

Wy naprawde jestescie dziwni, jak laska "uprawia";) seks od razu, po poznaniu to zle, jak stara sie kogos poznac, byc z nim i dopiero seks to też zle. No matko!

Gość gdfdfg
A swojemu eks przecież wskoczyłaś, prawda ? Więc... z innym to już nie możesz. Coś nie tak z tobą jest.

Miedzy oczy- a przepraszam bardzo gdzie ja coś zlego o nim napisalam? prosze uprzejmie: Własnie Kasiu, mydlil mi oczy, pisał do mnie co innego, a co innego "lasce" z czatu. Az sie zszokowwałam, ze potrafi taki byc, w dodatku był dla tej laski oschly.. Zmartwilo mnie to, ok nie jestesmy razem- ale po co mowi ze nie szuka? no a nie? co to za facet ktory wyrywa laski na necie? no daj spokoj. Ja rozumiem na imprezie, oko w oko. Ale zeby pocieszac sie byle czym? (kumpela wyslala mu foto brzydkiej laski) a ten juz chetny na spotkania, pytania jaki seks lubisz? CO TO MA BYĆ, pytam? Az tak mu sie pieprzyc chce? ŻAL. a on widocznie jest takim desperatem, bo nawet z tak paskudna laska chce sie umowic na seks... No zatkało mnie. STARCZY? :-)

i ja z nim bylam 2 lata a nie 5. Zle napisalam.