Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alkamenfa

on nie potrafi we mnie wejsc?

Polecane posty

Gość alkamenfa

nie jestem dziewica, mam za soba tylko 1 raz. chcielismy sie kochac ja z moim chlopakiem, ale on nie mogl we mnie wejsc :/ dlaczego? jest ode mnie starszy, mowi, ze nigdy nie mial takiego przypadku. kiedy powiedzialam -mocno-, gdy mial juz wejsc... nie byl juz podniecony i ja sie ubralam...

może Ty jesteś za młoda? albo on za duży? albo nie jesteś dośc wilgotna. tak jest jak laski próbują się pieprzyc z chłopakiem który je srednio podnieca.

Gość alkamenfa
no bo chlopak, z ktorym mialam pierwszy raz jakos we mnie wszedl! wlasnie za duzy nie jest :D to moze lepiej by bylo uprawiac z nim sex po alkoholu czy czyms innym :D:D?

Gość zielonookaaaa
ile masz lat?

Gość jaaaaaaaano
jesteś zamało podniecona a co za tym idzie mało wilgotna

Gość ededewd
ja pierdole ale dzieciaki mają problemy nawet nie celuję aby wejść

Gość alkamenfa
ja mam 17 lat a on 25

Gość ededewd
wój chłopak jes żałosny skoro nie jes wsanie znaleść kobiey w swoim wieku. i takie pieprzenie o miłości nic nie pomoże. inny poziom inelekualby chociaż sie zasanawiam bo ja od 2 razu nie miałem problmów z trafieniem a co dopiero mówić w wieku 25

Gość sjdhdjd
Jak mu się uda w końcu wejść to se porucha i zostawi gówniarę. Ty się dziecko zastanów nad sensem bycia z tym kolesiem a nie nad tym, że wejśc w Ciebie nie może. A tak poza tym seks jest dla ludzi dojrzałych do odpowiedzialności za ewentualne potomstwo. Wąpię żebyś chciała już zostać matką i wątpię też , żeby ten koleś chciał na zonkę 17 letnią małolatę

przedłuż grę wstępną, żebyś była wilgotniejsza. widocznie nie podnieca Cię dostatecznie :p

Gość oj dzieci dzieciiiiiiii
a powiedz gdzie ci w chodził? w dziurę po pepku? może zajmij się nauką a nie wchodzeniem???

Gość alkamenfa
w cipe mi wchodzil :P ucze sie bardzo dobrze wiec co to ma wspolnego z tym?!

Gość alkamenfa
ludzieee ;D hahah!!! po co piszecie co myslicie o moim wieku, ja sadze, ze wiek nie ma znaczenia. albo ktos mi tu pisze"niech wejdzie, dojdzie a ona potem zajdzie. " ale po co to :D moj chlopak sie zabezpiecza,ja tez, a z reszta to nie wasza sprawa co i jak!zadalam pytanie dlaczego tak jest a nie inaczej i oczekuje rad.i dzieks tym ludziom :* a tym drugim fuck haha! :)

Gość może po prostu to była wymówka
bo złapały go wyrzuty sumienia, że po co ma taką durna małolatę pukać?:O Może po prostu mu się odechciało, zmiękł mu i powiedział, ze nie może wejść:O

dziewczyno, nie słuchaj idiotów... Oni potrafią tylko umoralniac. Swój pierwszy raz miałam w Twoim wieku. Wiem, ze nie mógł wejść, bo byłam bardzo spięta... rozluźnij się, może lampka wina przed?i jak ktoś już poradził, długa gra wstępna, żeby było mokro...albo niech Cie naślini dobrze, lub tez Ty jego ;D powodzenia.

Gość alkamenfa
tak wyrzuty sumienia...dalej tego chcemy.to moj chlopak,rok razem jestesmy.to nie tak ze jakis starszy,zboczony koles chce wyruchac malolate:Deh. zobaczymy jutro :):):) SYLWEEK!

Gość fsjklfdsjfds
autorko - nie wiem czy jestes bardziej smieszna czy załosna, jakos nie moge sie zdecydowac... a ten twój, to chyba jakis desperad skoro rucha 17 latke w wieku 25 lat...mnie tam dzieci nie podniecaja

Gość alkamenfa
człowieku bo jestes jakis niezdecydowany hahahah! :D hahah... HALO! to mój chłopak kocham go!!! a on mnie!!!wiek niema tu znaczenia.

Gość Elena 48
Kup zel Intimel w aptece.Nawiza, zapobiega otarciom i wzmacnia doznania seksualne.

Gość alkamenfa
ahaa...

Gość Fifi91
A może nie w tą dziure chciał cię pieprzyć ?

Gość spokobowoko
Ale o co to oburzenie zaraz i jakieś dziwne sugestie? Dziewczyno,nic się nie stało. Jesteś młoda i niedoświadczona,więc po pierwsze nie jesteś w stanie od razu się rozluźnić, a po drugie scianki pochwy są jeszcze nieprzyzwyczajone,wiec ciasne. Z biegiem czasu,bedziecie probowac i sie scianki "uelastycznią" i bedzie git.

Gość fajne_ciacho ALE kobieciarz;p
po 1 nie chcial wejsc bo mu nie stal czy nie mogl bo bylo za ciasno to jest podstawa jesli mu sie stal to a) moglo to byc spowodowane czyms w jego psychice moze jakies kompleksy moze niepewny siebie rozwiazanie : probowac za 2 3 4 lub 5 wejdize i juz bedzie wchodzil b) jesli jestescie od roku to nie ma innej opcji no chyba ze nie pociagasz go seksualnie ale przeciez to facet wiec i tak by sie podniecil co inne kobieta wiec powtorze: wejdzie za ktoryms z nastepnych razow a jesli jest za ciasno to nie wiem wtedy to juz dluzsza gra wstepna albo rozszerzy sie za ktoryms z nastepnych razow bo tym razem moze byc to samo ale w twojej psychice ostatnia opcja: macie nietypowe narzady on za gruby ty za cienki w co watpie