Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochammojegomisia

pozycja na jezdzca

Polecane posty

Gość kochammojegomisia
dzis sprobuje i mam nadzieje ,ze bedzie ok

Gość kochammojegomisia
ale mi bardziej zalezy zeby jemu bylo dobrze,zreszta tak jest zawsze jak sie kochamy

kochammojegomisia---:O to nigdy nie bedziesz miała satysfakcji z sexu, baw się, bąź otwarta, okazuj swoje uczucia spontanicznie.... facet to widzi, twoje podniecenie i zadowolenie i dla niego to tez jest fajne, chyb a że jest skończonym egoista :P

Gość kochammojegomisia
nie jest egoista,on strasznie sie stara zeby mi bylo dobrze,ale czasem to i tak nie wychodzi i niestety udaje orgazm

Gość kochammojegomisia
dzieki za porady bede probowac

tak sądziłem że masz problemy z dojsciem do orgzmu dlatego zajmij się sobą i skupianiem się nad przyjemnością z seksu a nie nad tym czy mu będzie dobrze bo my mamy inne mechanizmy seksualne i nam zawsze jest dobrze gdy czujemy że parnerka ma z nami orgazm

Gość kochammojegomisia
dla mnie on jest najwazniejszy,jestesmy juz razem 4 lata i moje orgazmy moglabym policzyc na palcach jednej reki,ale to nie jego wina tylko moja ,bo czesto udaje orgazm,wiem ze to do niczego nie prowadzi,ale chce zeby wiedzial,ze mnie zaspokaja ,chociaz tak niestety nie jest

Gość MnW
Mi się bardo podoba jak siedzę na płasko, moja kobieta siedzi na mnie plecami do mnie, czyli na jeźdźca od tyłu na siedząco. Super jest, polecam.

Gość jakis tam facet dobrze mowi
ja wlasnie malo kiedy robie ruchy "gora-dol" tlyko wlasnie robie tak jak to jakis tam facet opisal i orgazm gwarantowany! Jezeli autorko masz orgazm malo kiedy to proponuje Ci moja ulubiona pozycje...facert siedzi, Ty siedzisz na nim twarza do niego i jazda :p robisz takie ruchy niby gora dol niby przod tyl, sama bedziesz wiedziala co i jak ja tez jestem w Twoim wieku i jestem poczatkujaca ale w tej popzycji orgazm mam zawsze. No i jeszcze uwielbiam na lyzeczke mimo ze w tej pozycji jeszcze orgazmu nie mialam ale ja uwielbiam, uwielbiam jak moj facet mnie wtedy tak mocno trzyma, albo trzyma jedna reka, a druga piesci piersi...mimo ze nie mam wtedh orgamzu to strasznie mnie to podnieca