Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BulletProof

jakie tyłeczki lubia faceci?

Polecane posty

Gość katorga
chciałbym żeby moja partnerka się tam wydepilowała... jak Jej zwrócić na to uwagę? O swojej muszelce nigdy nie zapomina, ale tyłeczek omija... a jest tam kilka nie fajnych włosków.. Jak to zrobić po dżentelmeńsku?

katorga sam ją wydepiluj ;) np podczas wspolnej kąpieli zaproponuj powiedz ze cię to kreci i po za muszelką sięgniesz tyłeczek :)

Gość katorga
xywa: problem w tym, że mam dość małą kabinę prysznicową... i wspólna kąpiel raczej nie wchodzi w grę (ot, jakoś się tak nie przytrafiło nigdy). Może jakieś "tasiemki" depilujące? Nie wiem czego tam babki używacie? Koleżanka zeznawała ostatnio, że jej tyłek piecze bo była u kosmetyczki i depilowała jej wszystko.. ?

Gość katorga
nie, bawi się z tym sama. Prawdę mówiąc, trudno jest mi wyobrazić zabawę z maszynką przy tyłeczku - to chyba dość trudna akrobacja ?

Gość katorga
nie, bo jej nie wpuszczają :-( jak tylko powie że ma na imie Roman to od razu każą jej wyjść :-(

no własnie katorga spróbuj sprawdzic jakie włoski ty masz przy odbycie :D:D:D

Gość podszyw cienki jak
andrut mężczyźni też korzystają z usług kosmetyczki Tylko Ty buraku, o tym nie wiesz, bo pewnie do głowy Ci to nie przyszło nawet

Gość katorga
:-) ale to nie Ona się bawi mną, tylko ja bawię się Jej tyłeczkiem :p no? więc jak to małej powiedzieć?

Gość katorga
o! to jest plan :-) dzięki, nie wpadłbym na to.

Gość podszyw cienki jak
katorga, jak Ci te wlosy bardzo przeszkadzają, to jej o tym powiedz, coś wymyślicie. A dla wczucia się w sprawę proponuję abyś spróbował sam sobie wydepilować tam włosy - dowolną metodą. Nie dość że upierdliwe maksymalnie, to bardzo często są podrażnienia. Pomysł z woskiem u kosmetyczki - boski. spróbuj sam jakie fajne jest rwanie włosów łonowych ;). Jeśli Twoja kobieta zdecyduje się na to - doceń, bo nie kazdy jest gotów wypinać tyłek przed obcą osobą, narażać się na stres i ból dla zaspokojenia wrażeń estetycznych innych :) PS. Zafunduj jej depilację laserową - ok 4 zabiegów i włosów już nie powinno być wcale