Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość męzczyzna 25 lat..

nie wierzę że ułoże sobie zycie

Polecane posty

Gość męzczyzna 25 lat..

mam 25 lat,nigdy nie miałem w swoim życiu dziewczyny,nigdy się nie całowałem,jestem dość otawrtym człowiekiem ale jakoś nie udało mi się nawiązać bliższyxch kontaktów z płcią przeciwną.Kobiety mnie lubią ale traktują wyłacznie jako kolegę któremu można się wyżalić. Wydaje mi się że we mnie jest tyle miłości i to się marnuje

Gość mężczyzna 25 lat..
Ile masz lat pesymistko jesli mozna wiedzieć oczywiscie

sorki, pesymistkę, a może "pesymistko" lepiej zmienić nick?

hehe ja jestem pesymistka, a nie optymistka:P to po pierwsze. Po drugie ja nie uznaję poznawania ludzi przez internet i nie chadzam na randki:P Ale życzę powodzenia autorowi, bo wiem co czuje. Sama jestem obecnie w dołku emocjonalnym.. Autorze - masz jakichś dobrych kumpli, znajomych? Takich sprawdzonych?:)

Gość mężczyzna 25 lat..
próbowałem zapraszać dziewczyny ale niestety nie zgodziły się na to.Wiem że uwazają że nie jestem przystojny,gdyż niektóre mi to powiedziały.

WIerzysz ale w złe rzeczy, bracie. Powinieneś wierzyć, że ci się uda ułożyć życie a nie, że się nie uda. :classic_cool: Taka jest różnica między tymi którzy nie mają nadziei i tymi którzy mają. Jedni umrą, drudzy żyć będą. :classic_cool:

pamiętaj autorze - wygląd to sprawa jak najbardziej względna. Komuś sie napewno spodobasz. Pracuj nad sobą, a zwłaszcza nad charakterem, osobowością, jeśli w wyglądzie nie możesz nic zmienić. Mi się podobał taki jeden nie bardzo ładny;) a szlałam za nim strasznie. Także jest nadzieja dla nas;)