Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafka milka

bol brzucha w ciąży

Polecane posty

Gość kafka milka

boli mnie brzuch tak na dole i kłuje i boli pęcherz boje się 2 dni temu zrobiłam test i wyszły 2 kreski boje się bardzo prosze o odp czy to normalne

Gość TO JA JA I TYLKO JA
Normalne.Zmiany w organizmie kobiety.Jezeli nie krwawisz i nie masz silnych bóli to rzecz normalna.Może tez dochodzi stres i to wszystko dale taki objaw

Gość kafka milka
może bo troche się boje a nawet bardzo najpierw bolało mnie jak na@ ale teraz już coraz mniej tylko od czasu do czasu mam skurcze ale znowu boli mnie a raczej kłuje w okolicach pęcherza tak poprzecznie boje się bo gin na urlopie a to moja pierwsza ciąża i chce żeby dzidzia była zdrowa ciąża bardzo wczesna bo wyszła na teście blada kreska a 5 dni po terminie @

Gość TO JA JA I TYLKO JA
uwierz mi-nie denerwuj się!Takie rzeczy się zdarzaja,a nam wydaje się,że coś się dzieje.Jest zle,kiedy sa plamienia i silny ból jak przy miesiączce.Wcale się nie dziwię,ze jestes przewrazliwiona,tym bardziej,ze to pierwsza ciąża.Myśl pozytywnie i bądz dobrej myśli.Dziecko to czuje!Kobieta czuje instynktownie czy jest dobrze czy nie,ale nie rozmyslaj zbyt wiele!

Gość kafka milka
dzięki bo jakoś nie moge się uspokoc ciągle mysle czy wszystko z dzidzią ok i to dlatego te nerwy do gin ide w połowie stycznia mam nadzieje że będzie już coś widać na usg ???

Gość asatka
mnie też boli