Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyt.o wkładki

Bezpłatne próbki Discreet - czy któraś z Was zamówiła na Ich stronie??

Polecane posty

Gość pyt.o wkładki

Hejka - czy któraś z was skorzystała z promocji Discreet - znaczy zamówiła bezpłatną próbkę i czy przysłali?? Jak długo to szło i czy po opakowaniu było widac że to są wkładki???

Gość ja dostałam
ja nie wiem ile na to czekałam bo w zasadzie jakoś specjalnie nie czekałam:p Przyszły w zwłykłej kopercie w folii. raczej nie widac ze to wkładki. a tak pozatym to czemu takie pytanie zadajesz jakbyś sie chciała z tym ukryc?

Gość pyt. o wkładki
hmhm nie to że jakoś specjalnie ukrywam, no ale z drugiej strony po co każdy w domu jak np. odbierze ta paczuszke, czy tam listonosz musi akurat wiedziec że zamawiałam wkładki ;P to tak jak z innymi rzeczami które np. zamawiam na allegro - jakoś specjalnie nie ukrywam co ale po cholere ma ktoś wiedziec co kto gdzie i jak;P

Gość ja dostałam
rozumiem:) Bez obaw raczej nikt nie zaóważy że to wkładki. na kopercie jedynie może coś pisac ale napewno tez nie zawartośc;p w zasadzie juz nie pamietam bo troche temu to dostałam:) pozdro

Gość sddffghjk
A gdzie można zamówić? podajcie linka jesli mozecie :-)

Gość smutnaaaaaaaaaaaaaaa
ja zamowilam chyba z rok temu do dzis nic nie przyszlo!!!!!!!!

Gość Tyśśś
Cześć dziewczyno . Doskonale Cię rozumiem jeśli chodzi o "UkRyCiE" się z tym ;D Jak ja zamawiałam to szło jakieś 3 tygodnie a le koperta była biała i nie poznać,że to wkładki . Tylko na górze pisało "" Przesyłka Reklamowa" I naprawdę uwierz mi przysyłają ;P *;*;*

Gość jejjjjkkku
też mi jednak przesłąli;) tylko myślałam ze będzie każdego rodzaju po 1 wkładce, żeby porównać i wypróbowac które najlepsze, ale przyszły ze 4 sztuki samej różowej, co mi tak średnio odpowiada. Ale fajnie że przesłali - to zawsze świadczy pozytywnie o firmie, że im zależy na klientach