Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KORDIANQ

kurs uwodzenia RMSU

Polecane posty

Gość KORDIANQ

zapisałem się na kurs RMSU i chciałem prosić osoby, które już uczestniczyły w tym kursie, aby podzieliły się ze mną wrażeniami. słyszałem wiele pozytywnych opinii, a także czytałem o tym kursie w gazecie wprost i życie warszawy. wydaje się ciekawym pomysłem na dokształcenie w dziedzinie komunikacji z płcią przeciwną:) pozdrawiam Kordian

Gość marekswietel
lepiej pomyśl czy taki kolo jak kwieciński jest autorytetem w dzidzinie uwodzenia.. to jakiś imigrant małoletni, który szuka sposobu na łatwą kasę w Polsce. nie daj się oszukać, jak już chcesz wybrać się na taki kurs to albo zainwestuj w dobre książki albo wybierz się do akademii uwodzenia,

Gość shaman00O
ja uważałbym na oszustów!

Gość maracinmarcinek
jakbym miał zapisać się na kurs uwodzenia to prędzej do akademii uwodzenia a nie jakiś frajerów rosyjskiej szkoły uwodzenia rmsu. ale wolałem się uczyć na e-bookach za free i dało mi to z pewnością więcej niż może dać jakaś kosztowna frajerska pseudo szkoła uwodzenia.

Gość swedrftvgybhunj
przecież to to samo co w darmowych e-bookach tylko jacyś frajerzy zarabiają na waszej naiwności..eh

Gość Grzesiek B.
Ja byłem na kursie 10 dniowym w rmsu i jestem zadowolony. Nie wiem jak możecie uważać gości, którzy z dobrym skutkiem przeszkolili dziesiątki tysięcy ludzi za frajerów, ale skoro wolicie siedzieć przed komputerem i krytykować to wasza sprawa. Dużo mi to pomogło i inaczej patrzę nie tylko na kobiety, ale i na życie.

Gość walentyn
tak, przeszkolili tysiące ludzi tylko, że w Rosji, a Kwieciński, który prowadzi szkolenia w PL? pytanie czy on tam w ogóle się uczył, czy poczytał i opowiada co mu się nawinie - jak nie masz co z kasą zrobić, to idź - zobaczysz, że wystarcza pewność siebie i otwartość, a jak byś zamiast tego przeczytał z jednego ebooka i sam zaczął podchodzić do dziewczyn, wyszłoby to zdecydowanie lepiej i taniej

Walentynie, drogi laiku. Nie tylko w Rosji ale w prawie całej EUROPIE! Masz częściową rację co do tego, że warto jest się kształcić samemu. Dlaczego tylko częściową? Ponieważ sztuka uwodzenia, to nie gra w warcaby i żeby posiąść całą wiedzą i odpowiednią pewność siebie trzeba poświęcić na prawdę dużo czasu. Żeby samemu osiągnąć pożądany stan trzeba by było intensywnie samemu trenować i doszkalać się przez lata i wyciągać wnioski z własnych błędów. W przypadku pójścia na kurs Realnej Metody Skutecznego Uwodzenia, całą wiedzę wraz z masą działań praktycznych nabywasz w zaledwie 10 dni. Czy pójście na RMSU się opłaca? TAK :)

Gość Czarny Rycerz
Podpisuję się pod przedmówcą. Kurs to była największa przygoda moja i moich współtowarzyszy. Każdy z nas chce jeszcze raz go powtórzyć. To jak się zmieniasz jest niesamowite. I stanowczo warte wyrzeczeń.

Gość luca3333
Mnie bardzo pomogła w kontaktach z facetami książka – Jak zdobyć osobę, którą kochasz albo której nie znasz. Trochę tajemnic zostało w niej zdradzonych na temat relacji między płciami;) Dobrze wiedzieć pewne rzeczy, później łatwiej się dogadać. Książkę kupiłam na www.jakzdobywac.pl . Ogólnie jest to fajny serwis o takich tematach jak flirt, budowanie relacji w związku.

Gość sebo99
Jakiś czas temu znalazłem w necie stronę www.uwodzenieipodryw.pl i jestem tutaj praktycznie co dziennie! Mega kompendium wiedzy na temat relacji damsko – męskich. Jestem w szoku, że takie głupie błędy wcześniej robiłem podczas podrywania...

Gość terree
Jeśli naprawdę chcesz się czegoś nauczyć to ja bym doradzał trenera Adama z serwisu www.uwodzenieuk.com . On mnie nauczył na czym powinna polegać rozmowa z kobietą, jak przełamać strach, a nawet jak podrywać dziewczynę, która akurat idzie z facetem...:) Wbrew pozorom, da się!

Gość gosciowabrodno
Ciekawy temat. Inne interesujące Cię tematy na pewno znajdziesz w książce Zaplecze - Wioletty Komar. Polecam:)