Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pomarańczowy nick koloru black

Sylwester z KAFETERIĄ ! Czemu nie ! Sylwestrowy TOPIC

Polecane posty

Gość najwredniejszy podszywacz
ja, jestem najwredniejszym prowokatorem i podszywaczem - mam dyżur tutaj, będę się podszywał pod ludzi samotnych i smutnych :-) a także tych wesołych, nie ma lekko, zawsze się znajdzie taki ktoś jak ja by się podszyć :classic_cool:

Witam Panie i Panów :D Widzę, że Towarzystwo się zbiera... jakie piękne suknie, no i te smokingi :D

Gość ja tez nie ide nigdzie
bo mam kare,japierdziele :(

Gość najwredniejszy podszywacz
podszywam się pod podszywacza i go podszywam:P

ale za chwile wymkne sie przez okno i zawolam chlopcow zeby mnnie dzgali w odbyt och jakie to przyjemne

:) ooo widze ze zbieramy sie :) ja niestety dzis pracowałam, dawno obiecałam szefowej ze bede dzis w pracy i nawet nic nie planowałam takze wlasnie wrocilam z pracy i tak siedze :) zaraz biegne po jakis alkohol :) a sukni niestety nie mam. wlasnie sie wykąpałam i mam cudowny dres oraz golf :D Pieknie nieprawdaz :D Ale za to jest pieknie na dworze, śnieg i szron na drzewach :) a w nocy bedzie pieknie fidac fajerwerki :)

Gość 71 jolka
ja tez nie ide nigdzie ale się uchachałam- biegne po krem na zmarszki łapy kurzęce już mi sie robia jak tu siedze

Gość Molotov
ja wam coś powiem przebijmy panów z f23 swoimi podszywami, dajmy czadu :-)

Gość Dołączam do grona
Też spędzam tego Sylwka na kopie wpatrzona raz po czas w TV :/ Mam doła jak nie wiem co

kurde ja mam szampana 7% myslicie ze jak wypije calego to kapa bedzie???

Gość Dobijcie mnie proszę
Miało być \"na kompie\" Na kopie jeszcze nie jestem :)

Gość Molotov
ja wypiłem trochę szampana którego mi zostawili tutaj - mam jeszcze całego ale wypiłem jeszcze wcześniej piwo i słabo jest, jak coś jest stacja benzynowa w końcu ktoś musi was denerwować na kafeterii a po alku mam lepsze natchnienie :-)

Gość Karolina_karola_karol
a ja się załamałam z deka:) ale doszłam do wniosku ze raz sie zyje i zmykam na rynek koło 10 :) Mam sukienkę balową i szmpana LUUDZIE oglądajcie przemówienie lecha k.:)

Oj nie łamcie sie ( ktokolwiek sie łamie ) to tylko jeden dzień ! fakt że wyjątkowy troszke i inny od reszty ale inny jest tylko dlatego ze ludzie sami nadali mu takie znaczenie :) Nie ma imprezy dzis bedzie za tydzien lub dwa :) Ja jestem teraz w rodzinnym domu daleko od akademika, jak wróce na studia po swietach to pewnie zacznie sie imprezowanie ... a teraz ciesze sie tym ze siedze sobie z szampanem w domku i rozmawiam sobie z Wami 🌼

Gość krowa i świnia
tylko idioci imprezują

Gość samaEwusia-lat44
ja też w domku,starsi synowie na imprezach,a ja z moim 11 latkiem w domku,zaprosilismy jego kolegę dominika,otwieramy juz trzeciego szampana[w tej chwili wisniowego]i jest naprawde cudnie.zajadamy pysznosci i czekamy północy.wszystkim życze szczęśliwego nowego 2009 roku.

🖐️ Siedzę sama w pokoju i chce mi się ryczeć nad swoją beznadziejnością. Chce wreszcie 24 żebym mogła iść spać :O

Ja nawet bym nie chciała iść na żadną imprezę, ale spędzić sylwestra z jakąś dobrą koleżanką albo chłopakiem, ale takowych osób nie posiadam :O

Gość samotna mamuska
mnie nikt juz nie lubi, dowrocono sie ode mnie, nie mam znajomych, rpzyjaciol . Zaczelo sie od tego ze zostalam samotna mamuska. Kolezanki maja mezow , koledzy maja dziewczyny, zony a ja sama i nikt mnie nie zaprosi bo co bedzie stara panna robila z innymi, ktorzy sa w parach;( zalamana ejstem. Macierzynstwo to samotnosc na calej linii:(

Gość samotna mamuska
az sie boje jaki ebdzie ten 2009:( jeju nie chce mi sie zyc!!! dajcie mi sposob na zabicie sie111

Gość samotna mamuska
nikt mi nie mpomoze??:(

Gość naocznik
samotna mamuśka ugryż mnie w oko

Gość mala pomaranczowa
moj chlopak mnie olal, znajomi tez. siedze sama i chce mi sie ryczec

Witajcie :) ja też będę do was wpadać. Siedzę w domu z mężem i nigdzie nie poszliśmy z powodu mojej choroby (grypa)