Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zośka000000000000001

ale mam popi************************* starych

Polecane posty

koleżanka zaprosiła mnie o 17 na domówke, miałyśmy jechać pociągiem. skromna impra, sami normalni znajomi, wszystko spoko, tylko oczywiście moi starzy z mordą że nie, bo sie uchleje, bo mnie zgwałcą, bo mi petarde na głowie rozbiją, i najważniejsze \"jak skończysz 18 lat to będzesz mogła jeździć, my za ciebie nie będziemy odpowiadać\" a 18-tke mam za 3 tygodnie ;/ ja pierdole ale oni są pojebani bylebym tylko siedziała w domu i ich dup pilnowała no ile można siedzieć w chacie jeszcze w takim dzień jak dziś?!?! Nic do nich nie przemiawia, a jak wyjde z domu i pojade na tą domówke to wiem że już moge nie wracać, serio. od razu mnie wyjebią :o

Gość naród durnieje
jak ty się wyrażasz o rodzicach? przecież martwią się o ciebie! Jak cię zgwałcą, albo rozbiją petardę na łbie to ONI będą mieli problem! Powinnaś się cieszyć, ze się martwią om ciebie, a poza tym widocznie nie mają do ciebie zaufania. Może wsześniej coś przeskrobałas a teraz tylko udajesz, żes taka święta a rodzice najgorsi. Ogarnij się!

Gość osoba
troszczą sie o ciebie!!!! niewiadomo co mogą ci zrobić kumple

Gość osoba
zgadzam sie ze NARUD DURNIEJE

jasne, dobrze sie ucze, strasznie żadko imprezuje, nie wróciłam ani razu pijana do domu, a oni mi takie wyrzuty?! znajomych znają bo bywali u mnie w domu i sami mówili, że są to normalni ludzie. popierdoleni są i tyle!!!!! zaściankowcy pff :O

Gość osoba
POWALIŁO CIE!!!????? ONI SIE MARTWIĄ !!!!!! NIECH TO DOJDZIE DO TWOJEJ WYMONDRZAŁEJ GŁUWKI!!!!!

a rodzice zawsze uważani są za hiper mądrych i zawsze "chcą dla swoich dzieci dobrzE" tylko gówno a nie dobrze!!! nawet nie wiedzą o moich problemach. gdybym powiedziała im, że miałam chłopaka to pewnie po pierwsze dostali by zawału (bo jak tak można w tym wieku?!) potem wysłali by mnie do ginekologa by mnie przepadał bo "na pewno jestem w ciązy" i najważniejsze - "seks przedmałżeński? kto do tego dopuścił, nie tak cię wychowaliśmy". gdy będę słuchała straych zostane starą panną o! tam nie idź, bo jesteś za młoda, a kiedy mam iść na dyskoteke na emeryturze?!?!?!?!?

Gość naród durnieje
właśnie dlatego przeraża mnie perspektywa posiadania dzieci! Namęczysz się, nacierpisz a potem ta gówniara cię wyzywa i głęboko w dupie ma twoje poświęcenie i ciągły strach o jej dobro i bezpieczeństwo! zycze ci, żeby kiedyś twoje dzieci tak o tobie mówiły. Spadam stąd bo nie warto z tobą rozmawiać :-(

Gość kałamarnicaaa
naród durnieje rodzice o corke az tak sie nie martwia,bo mowia,ze jak bedzie miała 18 lat to bedzie sobie mogła robic co chce. Jednym słowem idioci z tych rodziców

to niech dojdzie do ich ptasich móżdżków, że za niecały miesiąc już nie będę wg prawa dzieckiem!! i gdyby się marwtili usiedliby i ze mną porozmawiali, chcieliby znać powody - dlaczego chcę iść na imprezę, mogliby mi na spokojnie okazać swoją troskę. nawet nie zdajecie sobie sprawy jaką mam wojnę w domu, bo zapytałam czy mogę iść. nawet nie wychodze z pokoju chuj z takim sylwestrem :( cały rok był pojebany, non stop coś ;/ a zakońćzenie roku jeszcze bardziej zajebiste im się tylko wydaje że moje życie jest usłane różami i nie mam zadnych problemów

Gość osoba
ZGADZAM SIE ZE PRZEDMÓWCĄ

Gość kałamarnicaaa
Wspołczuje taich durnych rodzicow

osoba - jeżeli to ten sam człowiek kryje sie pod tym pseudonimem, zdecyduj się jakie masz zdanie

Gość osoba
A KTO CI WYCIERAŁ PUPE JAK BYŁAŚ MAŁA !!!????? OK, JAK BENDZIESZ MIAŁA 18 LAT TO PUJDZIESZ ZA DRZWI Z WALIZKAMI !!!!! WKOŃCU BENDZIESZ PEŁNOLETNIA , TAK JAK CHCIAŁAŚ ALE ZAŁORZ SIE ZE NAWET NIE MINA 2 GODZINY TO BENDZIESZ PROSIŁA RODZICÓW BY MOGŁAŚ TAM JESZCZE POMIESZKAĆ .

Nie wychodziłaś na sylwestra przez 17 lat, to rok różnicy nie zrobi :P Zresztą to tylko głoopie, komercyjne święto.

Gość osoba
NIE TO NIE JA!!!!! POPROSTU KTOŚ INNY MA TAKI SAM PSEŁDONIM

osoba - proponuje zakupić słownik ortograficzny ;]

Gość cala prawda o sylwestrze
ostatni raz kiedy mam powiedziala, zebym uwazala na petardy dostalam jedna w glowe. od tamtej pory jej slucham. na zayfanie rodzicow trzeba pracowac duzo wczesniej, a nie przed sama impreza. no i jak sie zalejesz to lepiej nie daj tego po sobie poznac.

tak tak a ty po prostu masz zjebany mózg

ja nie mam zaufania rodziców bo byłam wpadką i nie potrzebnie się urodziłąm!!! mogę mieć niewiadomo jak dużo 5 czy 6 a i tak jestem DNEM. nauczyciele mnie chwalili gdy zmieniałam szkołę a do nich jak do słupa po prostu - jestem dnem bo się urodziłam mogli zainwestować w prezerwatywy idioci :o

Gość osoba
ZAMKNIJ SIE ZOŚKA POPROSTU KAŻDY UWAŻA ZE JESTEŚ WSCIPSKA WOBEC SWOICH RODZICÓW!!!!ZROZUM TO!!!!

Gość osoba_trzecia
Fakt, szkoda że nie zainwestowali :(

nie każdy ułomie! naucz się czytać i jak ci sie nie podoba moje zdanie to wypierdalaj!!!!! na pewno jesteś jakimś przychlastem z którym nikt się nie chce bawić i dlatego siedzisz i wkurwiasz ludzi na kafe

Gość osoba
DOBRE!!!!!!!!!!!!!!

Gość osoba
takich rodziców powinno się likwidoać to są tyrany i pewne nazywają się najbliższymi postaciami dla dziecka?

Gość osoba
POMAGAM CI ZROZUMIEĆ !!!! ALE DO CIEBIE NIC NIE DOCIERA !!!!! SZKODA MI CIE I TWOICH RODZICÓW ZE MAJA TAKĄ CÓRKE

Gość kałamarnicaaa
Nie rozumiem podejscia rodzicow.Teraz Zoska nei mzoe,a jak bedzie miała 18 lat to bedzie mogła.Po prostu klęska wychowawcza w wykonaniu rodzicow. Oni sami powinni sie duzo wczesniej zapytac o twoje plany sylwestrowe,przedyskutowac to,dowiedziec sie w jakim towarzystwie chciałabys spedzic sylwka.Nawet porozmawiac z rodzicami innych kolzeanek. Jezli prawda jest to co napisałas,to masz naprawde rodzicow ktorzy nie wiedza co to znaczy wychowac dziecko

Gość kikoo
daj se spokoj. ja mam 23 lata a za kazdym razem jak wsiadam w samochod i jade do budy to mamie puszczam sygnal po dojechaniu na m-sce bo sie martwi... a w ogole nie ma mowy o wychodzeniu samej wieczorem (zawsze z kims ) bo u mnie w miescie jest grupa lobuzow co gwalca... wyciagaja z samochodow, wciagaja do swoich porsto z przystanku itp. nie jest bezpiecznie w dzisiejszych czasach. a ja sie wcale nie buntuje. wole sama nie wychodzic i sie nie narazac... masz 17 lat to siedz na dupie w domu. rozumiem gdyby jakis chlopak z wami jechal... noi i dziwni Ci twoi starzy ze cCie puszcza wszedzie po 18stce:/

Gość osoba
MOGŁABYŚ NIE PODRABIAĆ MOJEGO PSEŁDONIMU????

Gość kałamarnicaaa
kiko czy ty zrozumiałas co Zoska w 1 poscie napisała? "jak skończysz 18 lat to będzesz mogła jeździć, my za ciebie nie będziemy odpowiadać"czy tak mysla rodzice ktorzy chca ustrzec corke przed nieszczęsciem.