Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ramzeesss

czy 25 latek który nigdy się nie całował jest normalny???

Polecane posty

Gość serniczekjem
nie, ma parkinsona

Gość ramzeesss
bo ja niestety jesdzcze nigdy nie miałem dziewczyny

Gość Maksik
Ja całowałem pierwszy raz kobietę w wieku 28 lat. To po prostu nieśmiałość którą nie każdy może zrozumieć. Niestety przez to czuje się jak śmieć i tak zapewne jest - bo nie dorastam do pięt większości facetów, którzy już w wieku 15 lat wiedzą co to jest nie tylko pocałunek ale i sex.

Gość ramzeesss
ale dziewczyny chciałyby.scie takiego faceta?

Gość 1003
pewnie ze normalny...normalniejszy niz ci puszczalscy nastolatkowie...

Gość oliwisa32
Pewnie że normalny

Gość Janka Kochanowska
Jeśli nie choruje na żadną chorobę psychiczną to jest normalny. A jeśli coś u niego stwierdzili z głową to nie jest normalny, bez względu na to czy jest prawiczkiem czy nie..

Gość simonaa
ale to troszkę dziwne że 25 latek jeszcze nigdy się nie całował gdyby był tylko prawiczkiem to jeszcze ale tak.......

Gość Maksik
To dziwne? Same jesteście temu winne! W głowie wam tylko książę na białym koniu a normalny facet nie ma szans, bo byle kto nie będzie was dotykał :( Nie macie pojęcia jak trudno jest uwieść kobietę, zwłaszcza kiedy facety wie, że nie jest cudem a tylko człowiekiem o szczerym sercu który chce kochać i być kochanym. Niech was wszystkie piekło pochłonie! :(

Maksik - do zeszytów biegoj. Idealisto. Sie nałucys ruchać, to sie tu zaźzyj znowuj. Pogodomy. :classic_cool:

Gość Ja_Dupek
Nie jesteś sam, ja mam 36 lat i też się nie całowałem. O inne rzeczy to nawet nie ma co pytać.

Uważam, że to, czy taki człowiek jest normalny czy nie, nie jest możliwe do zweryfikowania wyłącznie na podstawie tego, czy się całował. Ponadto należałoby zdefiniować w tym przypadku pojęcie normalności. Wszystko zależy od tego, czy w ogóle odczuwasz potrzebę bliskości i pociąg seksualny. Jeżeli zaś jest jak jest z powodów psychospołecznych tzn np. chorobliwej nieśmiałości bądź wypadków losowych w związku z którymi nie związałeś się z kobietą, nie masz czym się martwić. Jeśli chcesz o tym porozmawiać - napisz, chętnie wysłucham i doradzę. pozdrawiam.

Gość Kamilka69
Podobała mi sie uwaga o krowach:p

Gość 33-letni prawiczek
Spoko, wszystko przed Toba. Ja miałem 24 lata gdy po raz pierwszy pocałowałem pannę, ale co z tego jak jestem do dziś prawiczkiem :P

Gość ninahagen
Jest w granicach normy, tylko pewnie jest bardzo nieśmialy albo niepewny siebie i powinien nad tym pracowac, bo mu to po prostu przeszkadza w życiu.