Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolitkaaaaaa

pytanie do panow!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość lolitkaaaaaa

jak zareagowalibyscie gdyby wasza partnerka zaproponowala aby do waszego lozka dolaczyl wibrator?

Gość paco rabannnne
lepiej dołacz mnie

Gość 007tytus
Ok,chętnie popatrze....

Trudno przewidzieć.Co innego jak kobieta onanizuje się wibratorem w dniach gdy nie spotyka się z chłopakiem (tu chyba większość by zareagowała: ok) a co innego gdy chce dołączyć do łóżka. Tutaj trudno przewidzieć czy ten facet potraktuje to jako urozmaicający gadżet czy pomyśli, że uważasz jego członka za zamałego. Może po prostu kup wibrator takiej długości jak penis Twojego partnera. Wtedy drugi wariant odpadnie :-D

Gość juz troche ijana
ja jestem dziewica

Gość lolitkaaaaaa
obawiam sie ,ze poczuje sie zagrozony

Gość lolitkaaaaaa
i pewnie bedzie go nosil ze soba do pracy,zebym tylko nie uzywala go baz niego;-)

Gość sobier
lolitkaaaaaa- z wibratorem mogłoby być tylko ciekawiej zazdrość o wibrator? żart.

Gość lolitkaaaaaa
mam nadzieje,ze nie pomysli,ze on mi nie wystarcza,chociaz moze troche czuje sie niezaspokojona

Gość lolitkaaaaaa
ja strasznie kocham mojego faceta. jestesmy juz razem ponad 4 lata i jest on moim pierwszym partnerem seksualnym,ale niestety jego penis jest bardzo maly,on jak sie kochamy to zawsze szczytuje,a ja pomimo jego staran niee,wiec tak sobie mysle,ze wibrator moze by tu pomogl

Gość stanowczo nie

Gość lolitkaaaaaa
a nie balibyscie sie waszej dziewczynie bedzie lepiej z wibratorem niz z waszym penisem?

Gość lolitkaaaaaa
bo wiece jak moja dziewczyna wkłada se wibrator to ja jestem zazdrosny;/ bo mam bardzo bardzo małego;(( ma jakies 9cm byłem szczesliwy tylko wtedy kiedy to mi facet wpychał aha i jak by co to moge wam wylizac odbyty;p chętnie to robie i jestem w tym dobry bo co dziennie lize odbyt sąsiadowi, aha no i jak by co to moge wam wylizac penisy+jajeczka będe szczęsliwy kiedy spuscicie mi sie do ryja

Ludzie, czytajcie dokładniej! Wibrator, jako uzupełnienie, to nie znaczy, że ma sobie go kobieta wkładać. Nie każda mając orgazm pochwowy, bedzie zadowolona z włożenia i poruszania penisem w trakcie seksu. Tyle kobiet pisze tu na forum, że potrzebuje jeszcze pocierania łechtaczki. To jej zapewni wibrator. Penis będzie ją ujeżdżał w środku, a wibratorek niechaj sobie drży na zewnątrz, w trakcie. Moja Pani nie potrzebuje tego, ale czasami włączam jej "dodatkowe przyjemności na baterie". Widzę, że wtedy nie wytrzymuje długo i momentalnie dochodzi. Zamiast się tym martwić, cieszę się, że znam kolejny sposób na danie jej rozkoszy. W seksie trzeba nie tylko brać, ale uczyć się reakcji partnera.

Gość ramon
On powinien pomyśleć też o Tobie i Twoich doznaniach,czego się tu obawiać.

Gość moj mąż
mi sam kupil i razem fajnie sie zabawiamy

Gość faceeeeet
zależy od faceta. Ja osobiście miałbym mieszane uczucia. Warianty: 1. Ok, to tylko dla dobrej zabawy 2. Mój penis nie wystarcza? No trudno, spróbujmy, moze bedzie fajnie, a jak nie to skonczymy z tym 3. Lepiej nie, pewnie juz go uzywa gdy mnie nie ma i jest jej lepiej z wibratoterm niz ze mną 4. Pewnie chce w dwie dziurki? I co następne, wibrator sie znudzi, zachce dwóch facetów!