Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kynia

Czy tabletki szkodzą?

Polecane posty

Gość kynia

Jestem przekonana że tabletki anty. szkodzą, a mój chłopak nalega na ich branie.Boje się że później moge mieć problemy z zajściem w ciąże, bo chorowałam wiele.Jak go przekonać?

Gość kynia
Doradźcie mi coś....Proszę!

na co chorowalas??? Tak wogle ci powiem ze kazde tabletki szkodza, nawet witaminy moga zaszkodzic jak sie je bierze tak sobie! Po tabl anty jest nawet prawdopodobienstwo ze beda blizniaki, po drugie zabierz swojego faceta do dobrego ginekologa i pogadajcie z nim o tabsach

ja nie miałam problmu zajsciem w ciaże a tabletki brałm 3 lata cio do ciazy mnogjie to bzdura nie ma na to dowodów

Gość wszystkie tabletki
anty szkodzą!!!!!!!!! w koncu pakujesz w siebie hormony. Poczytaj sobie w necie na ten temat. Tabletki moga min spowodowac zakrzepice. A jak twój chłopak jest taki wspaniałomyslny to nie sie sam truje!!! jak mozna namawiac dziewczyne na branie tabletek wbrew jej woli?!

Gość kasienska
Tabletki sa najlepszym srodkiem antykoncepcyjnym i przeciez wlasnie po to je lykamy, prawda? A z ta szkodliwoscia to nie przesadzajcie. Wystarczy pilnowac badan od czasu do czasu i bedzie ok.

źle dobrane na pewno szkodzą jest wiele za i wiele przeciw dlatego dobrze dobrane nie spowoduja niczego zlego. Dobry wywiad u lekarza, podstawowe badania i będzie ok Co do ciązy mnogiej po... tez nie słyszałam aby to było potwierdzone. Zachodzi sie w ciąże tak samo jak przed braniem, nalezy tylko odczekc 3 cykle aby organizm sam wrócił do stanu sprzed i można sie starac.