Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość redhings

POWTÓRNA DZIEWICA????

Polecane posty

Gość redhings

Dzisiaj stało się coś dziwnego. Wcześniej kilka razy uprawiałam seks z chłopakiem, który miał penisa ok. 16 cm długości i ok.10-11 cm w obwodzie. Wchodził cały i nigdy nie było problemu. Obecnie jestem z innym chłopakiem i dzisiaj gdy chcieliśmyzrobić to po raz pierwszy to on wszedł we mnie ale tylko płytko na ok.3 cm i poczułam bół gdy wyjął członka pojawiła się krew. Dodam że ten obecny ma ok.13 cm w obwodzie a długość podobna do poprzedniego. Czy to możliwe że podczas seksu z tamtym chłopakiem błona dziewicza nie została przerwana i stało się to dopiero dzisiaj??

możliwe bo błona mogła się rozciągnąć i/lub być dziurawa na tyle że cieńszy penis jej nie rozerwał tylko rozciągnął

Gość dig
zgadza sie,zalezy ile razy uprawialas sex wczesniej

Redhings, tak, to możliwe. Penis o obwodzie 11 cm jest relatywnie bardzo cienki więc możliwe że nie przebił, a jedynie rozciągnął twoję błonę dziewiczą. Ja mam w obwodzie 14 cm. A niedawno pojawił się tu facet - \"Grubyg\" - który ma penisa mierzącego w obwodzie aż 16 cm.

Obecnie, w kwesti rozmiarów penisa, konkurencja jest straszna. W telegazecie, w internecie aż kipy od reklam środków powiększająych penisa. Z góry informuję że wszelkie tabletki i maście "powiększające" penisa to bzdura która służy tylko wyciąganiu od ludzi pieniędzy. Działają tylko fizyczne ćwiczenia rozciągające lub ewentualnie operacja chirurgiczna.

Gość redhings
No to mnie pocieszyliście. a ja myślałam że tak bezboleśnie przeszłam ten pierwszy raz. A czy przy drugim razie tez może wystąpic krwawienie??

Zdarza się, że błona dziewicza jest tak elastyczna albo otwór w niej tak duży, że jest rozrywana dopiero podczas porodu.

redhings jeśli już przynajmniej raz została kompletnie rozerwana to nie będziesz miała już z nią problemów