Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasialud

Pytanie do mam 9-miesiecznych maluchow

Polecane posty

Moj synek ma 9,5 miesiaca, od 3 miesiaca przesypial ladnie cale noce a tu nagle od paru dni budzi sie z glodu ok 23.00-24.00 i zjada nawet 200ml mleka....nie wiem co sie dzieje:( Na pewno nie jest glodny idac spac bo zjada wielka butle kaszki, sam nawet wypluwa smoczek bo ma za duzo...w ciagu dnia tez je sporo, od urodzenia byl z niego glodomorek:) Probowalam go w nocy oszukac woda ale jest tylko straszny placz....butla znika w pare minut, widac ze byl glodny... Miala ktoras z was taki problem? Nie wiem co robic zeby sie oduczyl tych nocnych podjadan..

slonko:) albo okres przyspieszonego wzrostu albo ida mu zabki, budzi sie z bolu i aby zasac dalej potrzebuje mleczka - mleczko jak wiadomo uspokaja:) moja tez tak miala przez pare dni

Hej Tilli, milo cie znowu slyszec:) Pozdrowienia dla marcowek:D Wiec myslisz ze to przejdzie...mam nadzieje..a dlugo Twoja niunia tak miala?

hmmm..nie pamietam...mysle ze niecale 2 tygodnie... tyle ze u mnie faktycznie bylo polaczone z zabkowaniem:) wiec dlatego tak to sobie poukladalam