Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matkaniepolka

Od rana nie palę

Polecane posty

Gość matkaniepolka

ale czy wytrwam?................

Gość krzyweZwierciadło
do wieczora długa droga ale powodzenia życzę

Gość matkaniepolka
dzieki, to kolejna moja próba......ale lamie sie ...........

Wytrwaj , mojemu mężowi mija trzeciego stycznia rok odkąd nie pali, ja walczylam trochędlużej ale też nie palę od pól roku. Najlepsza jest ta świadomość braku zależności , konieczności przymusu palenia. Dziś bardzo się cieszę, że nam się udalo, ale wiele razy chcialam zrezygnować z walki bylo ciężko, mówią, że mężczyzną idzie latwiej, czasami jeszcze pojawia się chęć zapalenia, ale umiem już sobie z nią poradzić motywuje mnie to, że oczekuję dzieciątka i chce dla niego jak najlepiej. Powodzenia trzymam kciuki, a gdyby b dziś Ci się nie udalo, to się nie poddawaj podejmij kolejną walkę kolejnego dnia ja tak zrobilam. pozdrawiam

Gość dobre to
Ja też rzuciłam palenie na kacu. 1.01 właśnie. Dziś mija chyba 5 lat odkąd jestem wolna.

Gość matkaniepolka
Myslę o zaoszczędzonych pieniadzach i o poprawie wygladu cery.........to mnie jakoś trzyma na razie.Kurczę, ale lubiłam palić......

Gość pomocna dłoń 40
Tzymam kciuki za ciebie :P :) :D

Gość bless
ja z moim narzeczonym tez od dzis rzucamy, ostatnia fajka po wyjsciu z imprezy o 5 rano i jak na razie nie palimy, ale co to bedzie to nie wiem

Gość bless
pisz jak Ci idzie, razem będzie łatwiej , wyprałam firankę w kuchni hahaha

Gość pspsps
a jak odzwyczaic kogos od palenia?\chce jakos pomoc swoejmu facetowi , tyle juz mu tlumaczylam ale widze wszystko na marne...

Gość matkaniepolka
21.05 a ja dalej nie palę....jak ja chce wytrzymac......

Gość matkaniepolka
powodzenia.......w zapylaniu.....

Gość gienowefa
kochanie ja nie pale dokladnie 3 miesiace i uwierz miz e mnie nawet w towarzystwie palaczy nie ciagnie ani przy piwku. W ogole. sama sie sobie dziwie bo rpzeciez nie mam az tak silnej woli bo 10 lat palilam az w koncu sie udalo:D Zycze powodzenia. Wierze w Ciebie , wytrwasz:D

Gość ewqa2
Wejdzcie w zakladke - obecnie rzucaja i wpisujcie sie codziennie, nie wiem na czym to polega, ale chcac rzucic z ta strona powinno sie udac. Jest tam sporo fajnych ludzi , pomagaja , wspieraja i razem latwiej pokonac ten smierdzacy nalog. Powiem Wam tak - jestem z siebie dumna, zawsze mowilam,ze to niemozliwe ale sie mylilam.

Gość gienowefa
ewqa ja tak z dnia na dzien bez niczyjej pomocy i jakichs glupawych plastrow ktore maja dzialac zapewne na nasza podswiadomosc i wiare a tak naprawde to sami to rzucamy. Choc napewno to jakas forma wiary i pomocy pomaga nam w tym

Gość gienowefa
ewqa to tak jak ja, bylo mi ciezko wiele razy probowalam ale sie udalo dokladnie 29 wrzesnia rzucilam i nie pale do tej pory chociaz caly czas otaczaja mnie palacze;D Gratuluje:LD

Gość ewqa2
Ja tez Ci gratuluje, ja z dnia na dzien tak jak Ty zostawilam smrody i powiedzialm koniec! Powiem Ci ze poszlo mi to latwo, nie ciagnelo za bardzo, ciesze sie, ze dalam rade i wszystkim tego zycze.

Gość matkaniepolka
.....dalej nie palę, chociaż mnie korci bardzo, ale staram się sobie obrzydzać to świństwo......

Gość niepaląca
a ja nie pale od 3 tyg. paliłam 10 lat i rzuciłabym wcześniej gdybym wiedziala jak jest łatwo. uwierzcie mi, wszystko kwestia psychiki.

Gość myślę nad tym
bo nie palę - jak to powiedzieć? nałogowo - jak nie pamiętam, jestem czymś zajęta - to nawet do głowy mi nie przychodzi, żeby zapalić. Palę - jak się nudzę. I jeszcze jedno - palę rano, bo kawa+papieros - i goni mnie momentalnie do toalety - i mam spokój na cały dzień. :-) Ale też wolałabym całkiem przestać....

Gość Stare
Pytam gdzie są moderatorzy danych stron?! Stare topy powinny zostać usunięte!!! Stare strony z dawnych lat zaśmiecają tylko.