Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooonnnnaaaaa

reka i ustami na parkingu...

Polecane posty

Gość oooonnnnaaaaa

wczoraj na parkingu za dyskoteka zrobilam mojemu chlopakowi troche reka trocge ustami...kocham go i jestesmy spory kawelek czasu ze soba....podkresle ze jestem dziewica a kazdy swoje potrezby ma . zostaje nam sex oralny.....

Gość zasnęłam przed północą
cudownie,wspaniale,fenomenalnie. Tylko po co o tym piszesz?

Gość nie o to chodzi
i co w związku z tym ??

Gość oooonnnnaaaaa
ludzi o gorszych bzdetach i bzdurach pisza i jest ok.

Laska na parkingu, to bardzo poważny temat. Pochwal się rodzicom. Będą szczęśliwi, że mają taką córkę.

Gość ankietka ....
oooonnnnaaaaa - hmmm mentalnie już dawno nie jesteś dziewicą, a mam wrażenie, że to ważniejsze, niż ten kawałeczek błony ... :O

Zaiste wielka to różnica - dawać tyłka klasycznie czy obciągać facetowi pod dyskoteką. Chwała Ci dziewczyno za to.

Gość tepoto
dodaj swoje foto i bedą wszyscy już wiedzieć,o to przeciez chodzi czyz nie? Kawałek czasu dla ciebie to ile dwa czy trzy tygodnie?

Gość alllllllllleeeeeeeeeeeeeeee
Kretynka i D Z I E W I C A ! :D :D :D Koń by się uśmiał.! Idiotek jednak nie brakuje , tylko kto i jak toto wychował i na jakich przykładach ? Współczuję bo mózg jednak przydaje się w życiu !

Gość mittela
o matko...i po co o tym piszesz?nie prościej wyjść na ulicę i to wykrzyczeć ,zeby cale miasto slyszało? Przecież to są twoje intymne sprawy dziewczyno ,a nie publiczne.

Gość ZROBIŁAŚ.......
Za ile ?

Gość Wlasciwie mam wlsasne zdanie
Ciesze sie ze opowiedzialas nam jak obciagalas facetowi na parkingu. Zaise daje to wiele do myslenia. Jestes jak te autostradowe dziwki- tez ciagaja laski i ciamkaja jadra na lesnych parkingach

Gość oooonnnnaaaaa
Interesuje mnie tylko jedno- po wszystkim nawet mnie nie pocalowal tylko jak jeszcze bylam na kolanach i obcieralam sperme ze swojej buzi wierchiem dloni to rzucil mi na kolana 20zł i powiedzial "niezla jestes ale mialem lepsze". O co mu chodziło?

Gość oooonnnnaaaaa
ponad pol roku jestesmy razem..czyli wy tez jestescie dziwkami ktore obciagaja tylko tyle ze pewnie w domu?????

Gość oooonnnnaaaaa
A potem jego koledzy jak wrocilam juz do dyskoteki to pytali czy i, tez zrobie dobrze rekami i ustami ale ja im powiedzialam ze nie jestem jakas dziwka!

Gość oooonnnnaaaaa
PODSZYWACZOM DZIEKUEJEMY !!!KURWA KROWY DOIC A NIE SIE WYPOWIADAC

Ty kurwa jestes taka dziwka ze to az szok! On rzuca ci dwie dychy a ty mowisz ze nie jestes dziwka?! Pojebana jestes jak nie wiem co!

Gość oooonnnnaaaaa
KURWA BURAKU!!!PODSZYWA SIE KTOSS PODE MNIE!!!NIE ROBILAM TEFGO ZA KASE TYLKO BO MIELISMY OCHOTE NA ASEX JAKA TY JESTES KURWA TEPA

Gość oooonnnnaaaaa
nie wezme twoich kumpli! Moze gdybym byla z wami pol roku to jak najbardziej ale ostrzegam ze przyjmuje tylko na parkingu za dyskoteka

Gość oooonnnnaaaaa
DO LADACO A TY TAKI KURWA PIEKNY JESTES ZE MUSISZ ZA TO PLACIC????DZIWKARZU!!!!WIESZ JA ZA KASE NIE ROBIE. ADRESY POMYLILES

Gość karoolek.....
a dlaczego reka i ustami , dlaczego nie uprawiacie sexu takiego z penetracją ! co stoi na przeszkodzie ? bo wiesz mam wiecej szacunku do dziewczyn co daja dupy jak do dziewic co to robią swemu chłopakowi reka i ustami na parkingu za dyskoteką ! jestes zenujaca

Jestes pojaba i tyle. Po kiego wala piszesz o tym na forum? Potem gadasz ze bierzesz kase i jakies inne pierdoly. A na dodatek wypowiadasz sie jak jakas wiesniaczka. Co ty soba reprezentujesz dziewczyno?! Swoj dziwkarski swiat? To ci sie niezle udaje

Gość oooonnnnaaaaa
TOPIC UWZAM ZA ZAMKNIETY...TO BYLY JAJA ..AHH GLUPI POLSKI NAROD.AZ WSTYD SIE PRZYZNAC ZE JESTEM POLKA NA SZCZESCIE NIE MIESZKAM JUZ W TYM WIEJSKIM KRAJU. DLA ZAINTERESOWANYCH DODAM ZE MAM 25 LAT I JUZ DZIEWICA NIE JESTEM. GLUPI ZART . POLACZKI...ŻAL MI WAS

Gość tepoto
hehe jak la lubie takie tematy takich lasek:P

Gość oooonnnnaaaaa
MOWIE KURWA ZE NIE BIORE PYTY W USTA JEZELI NIE ZNALAM JEJ CONAJMNIEJ POL ROKU@

Gość tepoto
cóz ci dziecko zostało powiedzeć? Słoma z butów wystaje jak i pewno zdachu tej tancbudy gdzie siedziałam na imprezie.Pewno jakas remiza strazacka ze wstepem za piec złciszy,załosna jestes

Gość tepoto
oj mała zamknełas topik czyz nie?

Gość oooonnnnaaaaa
DO TEPOTY WIDZE ZE OBEZNANY JESTES W CENACH BILETOW WIEC SADZE ZE SAM SIE BAWISZ W REMIZACH ..JA NA SZCZESCIE NA DYSKI NIE CHODZE ZA STARA JESTEM JUZ

Gość gomułeczka
lol ale sex kurwa ogarnij sie pusta idiotko ,sex stulecia zrobiłam reka i troche ustami pod dyskoteka a co to za różnica czy pod dyskoteka czy castorama? teraz noga i mu zrób i analu trochę też bedziesz dziewica< głupszych od ciebie niema na kafeterii

Gość Panna nikt P
No i ja się uśmiałam haha ale to dobry początek Nowego Roku ;P Pozdrawiam ;P