Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pulchna buu

ODCHUDZANIE- jak schudnac 6 kilo w szybkim czasie? blagam o rady!

Polecane posty

Gość magdakrzysiak
miałam dokładnie ten sam problem co ty, chciałam szybko schudnąć ale bez efektu jojo jednocześnie. no i udało się dzięki diecie i ćwiczeniom i tabletkom iqgreen - w miesiąc było mnie 6 kg mniej :) myślę że szybsze chudnięcie niż ten okres czasu po prostu skazane jest na późniejszy efekt jojo.

Pulchna buu, jak sobie radzisz jak się czujesz?? Na co w końcu się zdecydowałaś, jaką formę odchudzania postanowiłaś podjąć? Efka 28 dieta Dukana jest skuteczna ale nie jest ona dla wszystkich dla wielu organizmów działa wyniszczająca. Do tego by przejść pełna diet Dukana potrzeba więcej nic 2 tygodnie.

Gość Milord
Ja na odchudzanie polecam Therm Line Man. Działa, bo udało mi się schudnąć na nim 14 kg w trzy miesiące i zacząłem więcej się ruszać.

byłam w podobnej sytuacji, miałam mało czasu a jednak oponka na brzuchu powstała... długo czytałam opinie o suplementach diety, po dłuższym czasie zdecydowałam sie na polecany BeLight + Plus, pierwsze dni nic nie daawały, lecz z każdym tygodniem chciało się ważyć :-) finalnie udało się zrzucić 7,4 kg w około 3-4 tygodnie. Nie zapominaj o długich spacerach, czy innej aktywności fizycznej, cokolwiek zrobisz dodatkowo pojdzie an plus, diete tez sobie dopasuj, ale z glową

Ja brałam Foreverslim i odstawiłam go po 2 miesiącach,ponieważ żołądek zaczął mnie strasznie pobolewać, więc postanowiłam poszukać czegoś innego i tak znalazłam African Mango http://mango-afrykanskie.ml i odkąd biorę ten suplement nie mam bóli żołądka,mój apetyt zmniejszył się a ja mogę cieszyć się z moich postępów :) Jestem szczęśliwa,że zmieniłam sobie suplement bo dzięki niemu w końcu widzę że chudnę, moje ubrania robią się za duże ;) W końcu jakieś efekty i to widoczne :) 1 miesiąc 8kg mniej

Gość dziewczynusia920
Ja również mogę polecić Afrykańskie Mango http://afrikanmango.pl dzięki niemu uwierzyłam,że mogę coś osiągnąć;) schudłam 32kg w 4 miesiące;) miny znajomych bezcenne;)

Gość antolkowa
A ćwiczyłyście lub dietę jakąś stosowałyście przy tym Afrykańskie Mango