Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość były

były co miał na mysli

Polecane posty

Gość były

Co o tym myslicie.. wczoraj były bardzo starannie pisał do mnie życzenia, kilkakrotnie.. W jednym z esów.. napisał że myśli o tym czego w starym roku nie zrobił i co chce zrobić i planuje zrobić w nadchodzącym, dopisał pozdrawiam i całuje..

Gość były
haha były.. koleś z którym nawet nie jestem??

Gość potęga miłości_
pozdrawiam i całuję to taki grzecznościowy zwrot bez podtekstów wię radziłabym Ci przestać to roztrząsać bo to nie ma najmniejszego sensu

Gość były
tylko on nie jest taki wylewny.. do nikogo przez czas kiedy z nim byłam nie napisał całuje..

Gość całkowicie czarny kot
a skąd wiesz że dopisanie było do ciebie? :-P

Gość były
no chyba jak wysyłał esemesa do mnei.. na mój numer.. to niby do kogo miałobyc dopisanie?? haha pytanie.. zapewne do sąsiadki..

Gość bladolica
dziewczyno, podejrzewam, ze bardzo bys chciala, zeby bylo tak, jak ci w pierwszym komentarzu napisali, ale na to sa raczej marne szanse, niestety. "pozdrawiam i caluje" to raczej zdawkowy tekst, nie znaczy az tak wiele, zeby sie nad nim przez 3 dni rozwodzic...

Gość jestem z miasta - to widac
no chyba jak wysyłał esemesa do mnei.. na mój numer.. to niby do kogo miałobyc dopisanie?? haha pytanie.. zapewne do sąsiadki.. o świeta naiwności - mogł wysyłać do kogoś kogo ma w swojej ksiazce telefonicznej pod, albo nad twoim numerem :-0