Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria7849528792

kocham kolezanke czy jestem les??

Polecane posty

Gość daria7849528792

witam wszystkich, od pewnego czasu czuje sie niekonwencjonalnie gdy jestem w towarzystwie przyjaciółki. jesteśmy młode po 19 lat, mieszkamy w tym samym bloku, znamy sie od dziecka. spędzamy razem dużo czasu. chodzimy do tej samej klasy od dziecka, a ja teraz czuje że agnieszka jest moją drugą połówką, przy niej czuje sie bezpiecznie, mam wrazenie ze ja ją kocham, poprostu nie mogłabym zyć bez niej, jest dla mnie kims waznym , lecz to co mnie zaszokowało najbardziej to to że czuje że ona mnie podnieca, gdy sie przytulamy na powitanie czy pożegnanie silnie sie tym podniecam gdy dajemy sobie spontanicznego buziaka lub gdy w lecie patrzyłam na jej nogi i stopy lub ramiona dostaje orgazmu, prubuje ją dotykać bo mi sie to podoba, wykorzystuje każdą sytuacje aby ją dotykać robie to dosyc dyskretnie wiec chyba niczego nie podejrzewa, poprostu niewiem co robić ostatnią posuwam sie coraz dalej do dotykania jej pupy przez jeansy i wogule bardzo mnie podnieca. niewiem co robic nie chce jesj stracić bo bym umarła.

Gość kiutyrt
taaa, orgazmu :O juz ci uwierze :P

Gość mysliciel42
daria..wydaje mi sie ze jestes albo bi albo lesbijaka...sprobuj w jakims klubie poznac lesbijke i idz z nia do lozka a potem zrob to facetem i sama przekonasz sie co ci odpowiada...aha ja moge byc tym facetem ...bo jestem cholernie dobry w lozku

Gość kiutyrt
mysliciel, ale masz 42 lata? :P

Gość mysliciel42
no wlasnie jestem dojrzaly..mialem wiele kobiet i wiem czego potrzebuja a cialo kobiety jest dla mnie bez tajemnic...a co mlodzi..duzo nie wiedza i nie rozumieja dlatego zglosilem sie na ochotnika

Gość mysliciel42
moze jak ja rozpale ja do czerwonosci i pokaze co moze prawdziwy facet to uratuje jeszcze jedna duszyczke przed byciem lesbijka! ha ha

Gość kiutyrt
mnie tez moglbys uratowac :P

Gość fddffdfd
Ten temat załozył facet! Kobieta nie doznaje orgazmu od patrzenia na nogi kolezanki. Faceci myślą że napalona kobieta ma orgazm od wszystkiego.

Gość mysliciel42
jak jestes kobieta to no problem Slodziutka..powiedz tylko kiedy i gdzie?

Gość kiutyrt
Ten temat załozył facet! Kobieta nie doznaje orgazmu od patrzenia na nogi kolezanki. Faceci myślą że napalona kobieta ma orgazm od wszystkiego Albo małolata co nie wie jeszcze co to jest orgazm i jej sie wydaje ze go ma :P Mysliciel42, - owszem, jestem kobieta ale troszke mlodsza od Ciebie :) przestaw cyferki w swoim wieku to bedzie moj ;P

Ja mam przyjaciółkę i też ją kocham. nieraz było, że się całowałyśmy albo jakieś inne rzeczy o których nie napisze:P Wiem, ze jest moją drugą połówką, mówię jej, ze ją kocham. Nie wyobrażam sobie życia bez niej, rozumiemy się bez słów. Wcale się nie kryjemy, ze jesteśmy bi. jest okej:D

Gość mysliciel42
Kiutyrt..dobra poddaje sie skoro tak ci zalezy na tych cyferkach...poczekaj jak bedziesz miala 42 lata to zmienisz zdanie..to dopiero wiek! mamsz kase, doswiadczenie i jestes soba, bez pryszczy na buzi i mlodzienczych zahamowan..poprostu faceci w tym wieku sa najlepsi! ale przekonasz sie o tym pozniej...

Gość mysliciel42
Fritcake ty jestes lesbijka a nie bi...to duza roznica...moze masz krotkie wlosy i jestes gruba a twoja partnerka jest blondynka z duzym biustem i malutkim mozgiem, tak czesto to wyglada, ze jedna robi za faceta i wyglada prawie jak facet.

Gość kiutyrt
no jak dozyje to zobaczymy jakie bede miec zdanie n aten temat sadzilam ze normalni faceci po 40 lubia kobiety noo, po 30 niewiele, w koncu w tym wieku zwykle kobieta osiaga pelnie swych mozliwosci seksualnych, nie mylic z factetami z kryzysem wieku sredniego latajacymi za dwudziestkami tak wiec, czy nie jestem za mloda? :P

od myślenia to żeś myśliwym został. Jakbyś chłopie zobaczył moje znajome, małżeństwo les, to by ci chłopie kopara na trampki opadła takie urodziwe, ale nie lubią facetów i nic na to nie poradzisz....

Gość mysliciel42
kant dupy.....a tak jestem inteligenty i bardzo spostrzegawczy. kiutyrt......wydaje mi sie ze seks to nie sprawa wieku, ja mam 42 lata i potrzebuje codzinnie nawet kilka razy a znam mlodszych ktorzy juz sa jak stare samochody na zlomie, do niczego

Gość mysliciel42
bamblondyn .. masz racje..zdarzaja sie i takie przypadki,,szkoda takich kobiet...wole pedalow bo mniej konkurencji i wiecej kobiet dla nas..ale ladne lesbijki to tragedia dla nas hetero-facetow

Gość trfffffffffffffffffff
mysliciel42 i co żonka Cię nie zaspokaja??

Gość mysliciel42
fruitcake...to kreca cie i kobiety i mezczyzni..moze wpadniesz do mnie z kolezanka..zrobimy trojkacik i obydwie bedziecie zadowolone

Gość mysliciel42
trf.......no niestey to zamalo dla mnie,chyba powinienem urodzic sie jakims sultanem i miec kilka roznych babek

Gość mysliciel42
Kant_dupy to moze mi pomozesz..chce umrzec gleboko w tobie w owiniety twoimi ramionami

mysliciel42 czyli rozumiem , że szukasz napalonych 30 które Cię zaspokoją?? ile razy dziennie byś taką brał ?

widok dwóch całujących się dziewczyn, nie wzbudza jakichś odruchów wymiotnych. Dziewczyny są z racji tego , że są dziewczynami i mają w sobie takie pokłady czułości, że jest do przyjęcia. Całujący się męzczyźni mimo mojej wrodzonej tolerancji wzbudzają odruchy wymiotne i jakieś nie naturalne, nieprzyjemne

Gość mysliciel42
Friutcake...oczywiscie zaprosze cie na co tylko chcesz tak jak mowilem szmal u mnie to nie problem

Gość mysliciel42
bmblondyn..czytaj co pisalem...nie jestem geyem...faceci mnie nie krec...chociaz czasmi bylem podrywany bo mylono mnie z dziewczyna...lata 80..dlugie wlosy i slodka buzia..takze mialem nieraz niezle jaja..ale to juz stare dzieje

Gość mysliciel42
dzieki moze lepiej kup swojemu ojcu...jak bede potrzebowal to dam ci znac Okey!

płacisz kobietom za sex ?