Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość firr

Panika...

Polecane posty

Gość firr

Czy jeśli na 6 dni przed owulacja miał miejsce stosunek przerywany, są szanse na ciąże? Dziś 36 dzień cyklu, martwię się jak cholera. Ostatnie długości cykli to 39,32,29... Obecnie jestem lekko przeziębiona. Katar (wiecznie chore zatoki, gardło... Mam powody by sie bać?

Gość eeeeeeeee_ wyluzuj
masz długie cykle wiec 36 dni nie jest martwiące, chociaż to dziwne bo normalnie ma się 28 dni :) masz długi cykl- 30 dni i wyżej. dni płodne zaczynają się 14 dnia po miesiączce i kończą 18 dnia, dla pewności dodaj 3 dni. stosunek przerywany to złą metoda, bo z penisa wycieka co jakis czas. Takie opóźnienie może być spowodowane choroba, powiedz jeszcze ile masz lat.

Gość firr
16. Stosunek był 7 a 13 zaobserwowałam podwyższoną temperaturę i rozciągliwy przeźroczysty śluz.. Wiem że mam długie cykle, ba, nie regularne...

Gość eeeeeeeee_ wyluzuj
7 dzien... to zapewne po okresie. Plemniki mają możliwość przeżycia w pochwie do 80 godzin. podwyższona temperatura jest objawem ciąży. Ale oczywiście nie tylko... jak się czujesz? tylko temperatura?

Gość firr
Nie, nie. 7 grudnia był stosunek a 13 grudnia owulacja. Ostatni okres miałam 27. Jak sie czuje, zimno mi, drgawki, katar, ból głowy, kaszel. Do niczego sumując. Temperatura skoczyła mi kilka dni temu. Mierzyłam w święta i przed i nie miałam podwyższonej.

Gość eeeeeeeee_ wyluzuj
27 grudnia ??? jesli tak to nie masz sie czym martwic

Gość firr
Boże, listopada. Błąd :)

Gość eeeeeeeee_ wyluzuj
ok :) wiesz skoro masz nieregularne miesiączki to trudno stwierdzić, kiedy ta Twoja owulacja przypada, niby owulacja powinna się zacząć 11 grudnia + 3 dni , czyli 8 grudnia mogłaś być płodna. 7 grudnia odbył się stosunek, wiec plemniki mogły przeżyć do momentu Twojej płodności. Najlepiej idź do lekarza, albo do apteki po test. Napisz mi jak się dowiesz koniecznie :) Trzymam kciuki aby było po Twojej myśli :)

nie opowiadaj bzdur:O dni płodne nie zaczynają się 14 dni po miesiączce:O dni płodne zależą od długości cyklu, a owulacja występuje 14 dni przed nast miesiączką autorko nie masz czego się obawiać:)

Gość eeeeeeeee_ wyluzuj
wiem co pisze. Bo jestem na 3 roku!!!!!

Gość firr
11 nie miałam ani temperaturki a śluz był "niepłodny"... 13 sie zaczęło. Liczę że to przeziębienie, naprawdę.. Dodatkowo czytałam ze u osób młodych plemniki są miej ruchliwe, zdolne do zapłodnienia niż u osób dojrzałych. Dodatkowo mój chłopak jakieś 2 miesiące temu przechodził przez silne osłabienie, niedobór witamin. Od poniedziałku 'pobolewa' mnie podbrzusze. Tak jak przy okresie ale zaraz przechodzi...

Gość asdfjasdklfjas
moim zdaniem powinnaś biec jak najszybciej do warzywniaka i sprawdzić czy nie ma tam tego dziecka w kapuście już

Gość eeeeeeeee_ wyluzuj
Podałam jej dni płodne, odpowiadające jej cyklom ok 33 dni!!! Najlepiej zgłoś się do lekarza ginekologa. On o Ciebie zadba :)

Gość eeeeeeeee_ wyluzuj
Studiów matole.

Gość firr
Najbliższy sklep otwierają o 6 i mają tam strasznie nieświeże warzywa. Warto?

Gość eeeeeeeee_ wyluzuj
Warto pójść do lekarza, naprawdę..

co za inteligenta wypowiedz... na zasadzie studiów:D:D to może zapytam inaczej, czym się kierowałaś wyznaczając jej dni płodne?

Gość firr
Wiem wiem że tak powinny przypadać, ale jak widać ja całkowicie nie podpadam pod szablon :) Cykle są przeróżnej długości..

Gość eeeeeeeee_ wyluzuj
zobacz na pierwszy post, średnia długość cyklu, wychodzi 33-35 dni, podałam jej dla tego przedziału.

Gość firr
Moja obecna temperatura 36,8... Chyba wczorajsza aspiryna pomogła. Co do lekarza, rozważę to...

Gość eeeeeeeee_ wyluzuj
Jak długo miesiączkujesz?

Gość eeeeeeeee_ wyluzuj
Idiota.

Gość firr
Różnie. Ale około 4-5 dni. Rzadko więcej, nigdy mniej

Gość eeeeeeeee_ wyluzuj
Chodzi mi o to ile lat/miesięcy miesiączkujesz.

Gość eeeeeeeee_ wyluzuj
Wytłumaczyłam. Przeczytaj raz jeszcze, ze zrozumieniem.

Gość firr
3,5 roku jakoś..